fallback

Общ преглед

Лятото определено е един от най-обичаните сезони. То е време за срещи с приятели, разходки в парка, време за море и планина... Но често лятото отминава като един миг и идва есента – определено най-цветния и красив сезон.

Днес, в рамките на проекта "Фамилен дом", заедно с нашия верен помощник архитект София Папазова и нейното Soff Design Studio, ще ви дадем няколко интересни идеи за интериор с дъх на есен. Как ви звучи? Наистина красиво!

Oще по темата
Тривиалните декорации със сухи листа и тикви не са единствения начин да внесем присъствието на едно ново годишно време и настроение в дома или на работното място. Разбира се, един букет от клони в есенни багри винаги ще промени атмосферата, но ето и още идеи в следващата ни галерия.

Независимо от стила на пространството, цветови акценти, вмъкнати като боя на фонова стена, завеси или килим, одеяло или възглавничка на дивана, могат да създадат неповторим колорит.

Подходяща ваза или картина, със своеобразното си присъствие също са достатъчни, за да трансформират визията на всяко помещение. Добавянето на нов елемент от текстилното обзавеждане или декорирането на дома пък е най-бързият, лесен и достъпен начин за промяна и красиви емоции.

И не забравяй, освен да видиш нашите идеи, да се включиш в нашата игра! Защото те чакат нашите страхотни награди! Защото "Домът е там, където (си) го качиш".

(359style.bg)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 5 години

Това бе тип англииско лято вали пече задуха все пак бързо съхне но е жега нищо че вали всеки ден

4

Анонимен

преди 5 години

Яко си е ! За съжаление, нямам време да преправяне дизайна според сезона :(

3

???

преди 5 години

На снимките помещенията с какви размери са? 20 на 15 метра или 10 метра на 15 метра? Що не ми дадат идея за помещения с размери 2,90 на 4,90 метра (спалня) и 3,50 на 4,90 метра (хол)?

fallback