fallback

Общ преглед
Почетният председател на ДПС Aхмед Доган  гласува на евроизборите в една от секциите в столичното 36 СУ "Максим Горки.

Той пристигна под засилена охрана от НСО и не коментира изборите, съобщи bTV.

Ахмед Доган предпочете гласуването с традиционната хартиена бюлетина пред машинния вот, какъвто на настоящите европейски избори ще се извършва в 3000 секции в страната.

Водач на листата на ДПС е настоящият председател на партията Мустафа Карадайъ, следван от депутата от партията Делян Пеевски. Третата и четвърта позиция в нея са за двамата досегашни евродепутати Илхан Кючук и Искра Михайлова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 4 години

Едно от проклятията на България, всичката ДС, *** трябваше да се избеси навремето по стълбовете на булевард ленин, ама още не е късно, ния нямаме какво да губим, а те......

44

Анонимен

преди 4 години

Като лошите кучета са,придвижват се на глутници като наркобароните от Латинска Америка.Лоши хора са политиците ни.Те не ни обичат,ние също не сме им длъжни за нищо.Не се сменят,защото си копуват избирателите.Ние сами им се продаваме,а после ревеме че нямаме пари да се качим на рейса за Дортмунд....,,Хак'' да ни е!Заслужаваме си го.Един нов човек не съм видял да влезе в политиката,всичко е от издънките на БКП-то,роднини,комсомолски секретари,ченгета и екс-доносници,нови имена няма.Събудете се хор

43

ПроСоТо

преди 4 години

НАЦИОНАЛНАТА служба за охрана,чието предназначение е да охранява президента и премиера ,пази "от зли очи" НЯКАКЪВ СИ,САМОНАРЕКЪЛ се "почетен председател"...?!?!...Защо ДЪРЖАВАТА,ТОЕСТ НИЕ,плащаме за охраната на ЧАСТНО лице?!Каква "НАЦИОНАЛНА ЦЕННОСТ" се явява тоя,та така са го обгрижили БИЯЧИТЕ?!?!?!...преди време в един друг форум се мяркаше един ,който наричаше България "клоака"..Бая негови колеги го хулеха,но явно е прав тоя симпатяга..Ей тоя горе я направи такава милата ни татковина!

fallback