Снимка: БТА

Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов нападна остро партньора на войводите в малката коалиция - "Атака".

Още по темата
"Един от коалиционните ни партньори – "Атака", плюха по ВМРО, по мен, по цялата ни кампания по един изключително грозен начин, непочтен, с огромни лъжи. Не знам как утре ще се гледаме в очите", заяви Каракачанов пред БНТ в коментар на резултатите от изборите за европарламент.

"Трудно ще бъде да се работи с тях. Не мога да кажа какво означава, но това прави трудно едно съжителство", посочи военният министър.

ГЕРБ спечели вота с 30,5%, БСП отново втори – с 25,4% от гласовете

Той благодари на "българските патриоти, които гласуваха за листата на ВМРО". "Те гласуваха не заради емоцията в ляво или в дясно, синьо или червено, Русия или Америка, а за Ангел Джамбазки и листата, която предложихме", допълни още той.

По думите на Каракачанов Ангел Джамбазки за последните 5 години е показал как трябва да се брани българския интерес в Европейския парламент.

Тези, които гласуваха за ВМРО, гласуваха за това да се спрат експериментите с историята ни и с българското семейство, което се състои от мъж, жена и деца, а не от то, тя, родител 1 и родител 2. Казаха не на джендърската идеология, казаха не на нелегалната емиграция в Европа, не на Турция в ЕС“, отчете той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase