fallback

"Всеки човек има право на политически пристрастия, но когато станеш президент тези пристрастия трябва да си ги оставиш вкъщи. Това каза пред bTV бившият финансов министър Муравей Радев по повод размяната на реплики между премиера Бойко Борисов и Румен Радев в последната седмица.

Oще по темата

Премиерът Борисов поиска до изборите държавният глава да излезе в отпуск, защото президента правел кампания с пари от държавния бюджет. Радев отговори, че обвиненията към него са несъстоятелни и че е равноотдалечен от всички партии.

Муравей Радев беше категоричен, че това е най-мръсната кампания, която е наблюдавал и че е недопустимо да има такива нападки между президента и премиера, но подчерта, че има разлика между двете длъжности.

"Единият може да говори за политика, а другият трябва да е държавен глава", коментира Муравей Радев.

Бившият министър на финансите не пропусна да коментира и БСП. По думите му партията видимо се отдалечава от европейската социалдемокрация и "се приближава до болшевизма".

Той не е съгласен с идеята на БСП за повече държава в икономиката, защото, според него, "резултатът ще бъде национална трагедия."

Припомняме, че в края на април беше сключено споразумение за политическо партньорство между ГЕРБ и Български демократичен форум, основател на който е именно Муравей Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

ПЕНКО

преди 5 години

ПЕСЕН ОТ РУСКА ПРИКАЗКА : "... ЙЕСЛИ ВИДИМ МУРАВЕЙ ...ВЗЯТ- ЕЙО НА МУШКУ ... ЕХХ ...РАНА СТАЙОТ ОХРАНА ... " !!!!!!!

62

Анонимен

преди 5 години

Рептилите пак се размърдаха !

61

Доилов

преди 5 години

Муравей е мой човек. Всичко ошушкахме.

fallback