Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

За разлика от политическите партии нашият бюджет е изключително малък. Те са дадени от граждани, които вярват в нашата невинност. Имаме около 2000 лв., дадени от около 2000 лица. Това каза пред bTV бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева. Тя е официален участник в изборите за европейски парламент, които ще се проведат в края на май. Кандидатурата й беше издигната от инициативен комитет.

Oще по темата

Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова бяха осъдени съответно на 20 и 15 години затвор за поискан, но невзет подкуп от бизнесмена Александър Ваклин. От 15 април те се намираха в сливенския затвор, но вчера с решение на Апелативния специализиран съд бяха пуснати под домашен арест.

"И на втора инстанция вероятно ще бъдем  осъдени, може би ще се намали присъдата от 20 на 10 години затвор", прогнозира Иванчева.

Иванчева обяви и че екипът й е запознал отговорните институции в Европа с техния случай.

"Европа е запозната с нашия случай, с тази бруталност и репресия, която се извършва с цел да няма гражданско общество. Имам усещането, че сме основоположници на зараждащо се гражданско общество, което има нетърпимост към серия, която се шуробаджанащината." - коментира Иванчева.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Solar Power

преди 4 години

Десито иска да спаси дупето

36

Анонимен

преди 4 години

Вече е привършила парите Плати сума пари по дебелия Марковски да измисля оправдания Откъде ?

35

Анонимен

преди 4 години

Иванчева, ква евродепутатка се каниш да ставаш, като имаш забрана да напускаш страната бе? Прибирай се към сливенския, че откога те чакат там!

fallback