fallback


Против Истанбулската конвенция, джендър идеологията, пакта за миграцията и пакета "Мобилност" на Еманюел Макрон се обяви кандидатът от листата на ВМРО ген. Димитър Шивиков.

Бившият началник на 61-ва бригада от Българската армия заяви, че в последните два месеца е участвал на срещи на партията, на които е бил поканен и военният министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

"Беше отправена покана към мен да бъда включен в листата на ВМРО за европарламента от гражданската квота. В огромна степен моите виждания се припокриват с политиката, която отстоява ВМРО", посочи ген. Шивиков пред Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


Той подчерта, че в листата на ВМРО има представители на православното християнство, католицизма и протестантството. А по думите му каузата, която ги обединява, е България над всичко.

Ген. Шивиков бе категоричен, че ако ВМРО, НФСБ и "Атака" бяха решили да се явят заедно на евроизборите, той не би участвал в листата им. Според него Валери Симеонов и Волен Сидеров отправят неприемливи послания към българския народ.

Той заяви, че през последните 30 години всички държавни решения са били пагубни за Българската армия.

"Г-н Каракачанов е най-успешният министър на отбраната, защото има доблестта открито да заявява своите позиции. Разполагаме с техника, която е морално остаряла и негодна", посочи ген. Шивиков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Скитник

преди 5 години

Още един измислен генерал, който не е стъпвал на бойното поле! Не е а виждал битка отблизо, генерал -крадец! Поредният Бареков ,който ще ни ОПРАВИ !?

29

Ти да видиш..

преди 5 години

Те тоя генерал щеше да стане одмах президент , ама Бойко изглупя.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Тоя не беше ли дето крадеше одеяла от поделенията.Същия!Явно ще го пробутват сега на добитъка по линия на патреотете.

fallback