Лиляна Павлова. Снимка: архив, Булфото
fallback

Изключително важно е да успеем да обясним на българските граждани защо е важно да гласуват и защо тези избори не са за парламент, какво е значението на изборите на Европейския парламент и защо той е важен, заяви Лиляна Павлова - кандидат за евродепутат от листата на ГЕРБ пред БНТ.

Павлова смята, че Европа е на кръстопът, но за България е важно тя да е единна. Според кандидата за евродепутат на ГЕРБ българите трябва да имат самочувствието на европейци, които могат да имат своя принос към континента.

Трябва да изпратим достойни българи, които да намират съмишленици, които да успеят да преговарят, да отстояват повече бюджет, да се борят за финансиране, да продължат да говорят за младежите, за заетостта, за сигурността, посочи депутатът от ГЕРБ.

"Тяхната листа (на БСП) е силно антиевропейска. По-голямата част от представителите в нея не познават добре институционалните и политически механизми на европейските институции. Те затова се опитат да захлупят европейския дебат с вътрешнополитически проблеми", каза Павлова.

В коментар, че Елена Йончева е първа в листата на БСП, Павлова, заяви, че в Европа не ни трябва някой, който ще опетнява образа на България. "Ние не се кандидатираме за женската кечлига, кандидатираме се да отстояваме интересите си достойно и професионално, с ясните мотиви, модели и данни", каза още тя.

Това е голямата разлика с БСП - слон в стъкларски магазин или някой, който да защити България, каза Павлова.

За първи път през 2018 г. колкото хора са напуснали България, толкова са се и върнали. Това е нещото, към което се стремим, посочи Павлова.

В коментар на "Апаратаментгейт" тя заяви, че в ГЕРБ веднага се дават оставки. Това е разликата между ГЕРБ и останалите. Оставки се подават веднага - само на подозрение, още преди да е започнала проверката - в името на това да се прочисти системата.

За нас е важно да се подреди държавата и да се прочисти системата, да няма съмнение в политическата класа, заяви Павлова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

250

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Вчера от пост 265 обявих награда от 2л. хисарско мерло за теглото на Лилито-снегорина/ според нейния началник/.Та ,уловката бе .че като бивш уебдизайнер ползвам 3Д приложение и установих , че не е на по-малко от 95кг. Досега никой не ми опонира. И сега к, во ще си пия мерлото сам. Мъка , голяма мъка. Хайде благодатна да е таз седмица на всички ви ,че бая мерло ме чака в края и.

249

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Като ги гледам очичките на тая кака направо ми се иска да я ощипя по бузките.Поне да бе свалила 2кг. за снимките!!!!Обаче да не надмине началника си яко се е напудрила. Давам 2л. хисарско мерло ако не е поне 95кг.

248

Анонимен

преди 5 години

До Абе, гербаджии,Ами как няма да го светославят Брюкселските съучастници.Нали им е вярно куче и джавка и подскача срещу и когато му кажат. Орбан що не го хвалят а .Ама ще ги изтърпим още месец-два.Със седесето към небитието.

fallback