fallback

По-малко от 40 дни до евровота битката за любовта на избирателите вече на практика започна.

"На фона на калта, с която кампанията ни бива заливана, се стараем да залагаме на повече позитивизъм. Искаме да покажем на хората какъв е всъщност смисълът от Европа, какво печели страната ни от ЕС, както и те самите. Тъй като това е нещото, което вълнува обществото пряко", посочи в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ Младен Шишков в коментар за кампанията на партията.

Toй бе категоричен, че вотът на всеки един гражданин е от изключително значение на тези избори, тъй като всичко, излято в публичното пространство до 26 май, щяло да изчезне. Животът обаче след това щял да продължи да си тече и тези избори щели да бъдат определящи за бъдещето.

Преди дни ГЕРБ и СДС представиха платформата, с която ще се явят на евроизборите. Тя включва 13 секторни политики, сред които са сигурността, цифровата и социалната икономика, инфраструктурата, кохезионната политика.

"Основните ценности, които ще защитаваме, ще бъдат справянето с кибератаките, повече средства за малките населени места, равен достъп до образование, качествено здравеопазване и увеличаване на разходите за отбрана в ЕС", посочи Шишков пред Bulgaria ON AIR.

Приоритетите на партията бяха представени от част от кандидатите на ГЕРБ за европарламента. Сред най-важни за страната ни участниците в листата определиха влизането на България в Шенген и еврозоната и увеличаване на бюджета, с който ще разполагаме през следващите години в рамките на ЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

до 35

преди 5 години

Така е : Жан Виденов не беше участник в крадлива шайка и се върна там от където дойде!Това е единствения честен политик през прехода !

34

тя

преди 5 години

"Сигурност" - за кого, за корумпираните управници вероятно!

33

Анонимен

преди 5 години

Когато троловете на герб или заблудени хора твърдят да се гласува за малките партии, по този начин искат герб да се обяви пак за победител на изборите, защото ще са взели пет гласа повече от БСП и да си останат на властчица. Това ли искате хора - да разсеете гласовете си и те да се преазпределят за Суджуците, това ли е положението... Какво ще спечели България ако останете на власт, не се ли накрадохте достатъчно? Малко ли ви е?

fallback