Волен Сидеров. Снимка: БТА
fallback

Водачът на листата на "Атака" за евроизборите ще бъде млад, подготвен човек, който ще бъде избран от зрителите на партийната телевизия "Алфа", обясни лидерът на партията Волен Сидеров.

Той добави и че трите патриотични формации в "Обединени патриоти" ще се явяват отделно на евровота, въпреки че Сидеров бил готов на всякакви компромиси, за да се явят заедно. Сидеров уточни, че коалиция само между "Атака" и ВМРО не е възможна, тъй като воеводите имат притеснения, че това решение би предизвикало колизия с третата партия в малката коалиция - НФСБ.

Oще по темата

"Нашата листа ще я води млад човек, който ще бъде избран от зрителите на "Алфа". Ще бъде пред очите на публиката в продължение на 3 седмици и ще излъчваме политическа академия. Нещо като политическо риалити", уточни Сидеров.

Кандидатите не било нужно да са партийни членове, но все пак трябвало да споделят убежденията на "Атака". Сидеров пък щял да бъде част от журито.

Атакистът обясни, че са се спрели на този нестандартен подход, тъй като на хората партийността вече е омръзнала. Сидеров добави и че този модел може да служи и за следващите избори, за да покажат, че партиите могат да бъдат и по-широко скроени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Светла

преди 5 години

Ива Колева я познавам лично от квартала. Посредствена и дори мърлява. Обичаше да се хвали колко голям опит има с мъжете.Ходеше при един дъртак в Белгия да го му прави компания, а като е в България бе хванала един италианец /разбира се и той женен с деца/,който работеше тук и се хвалеше че я е водил на море нея и децата. Пълен разврат!

30

Анонимен

преди 5 години

Ива Колева е от Обеля 1. ВЪРТЕШЕ СЕ ПО ПИЛОНИТЕ В ДИСКОТЕКА ПЛАЗА. СЕГА ЗИМАТА Е НА БАНСКО ПО ХОТЕЛИТЕ, ЛЯТОТО БРЪМЧИ ПО МОРЕТО.НАИСТИНА ПЪРВОТО Й ДЕТЕ ГО Е ЗАРЯЗАЛА ПРИ МЪЖА СИ , А ВТОРОТО Е ПРИ НЕЯ И БАЩАТА Е НЕИЗВЕСТЕН.ОЩЕ КАТО БЕ 11 ГОДИШНА БЕ ИЗБЯГАЛА С ВОЙНИК В САНДАНСКИ И БАЩА Й Я ПУСНА ЗА ИЗДИРВАНЕ В 9 РАЙОННО.СРЕДНОТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ ДО 12 КЛАС ГО ЗАВЪРШИ НА 28 ГОДИНИ,ЗАЩОТО НЕ Е ХОДИЛА НА УЧИЛИЩЕ И Е РОДИЛА НА 15.атака, СРАМ И ПОЗОР ЩОМ СА ВИ ТАКИВА КАНДИДАТИТЕ!

29

KOKO

преди 5 години

TAKIVA SAMOZABRAVILI SE PARVENJUTA S MANTALITET NA SELSKI KMETOVE,KOITO IZLAGAT BALGARIJA PO SVETA.....GRESHNI PARI SE PLASHTAT V BG. PARLAMENTA. PARI ZA HORA,KOITO ABSOLJUTNO NISHTO NE VARSHAT.KARVAVI PARI OT GARBOVETE NA NASHITE RODITELI,KOITO IZNEMOGVAT S PODIGRAVKA-PENSIJA OT 150-200 LV! SRAM I POZOR.DANO DA IMA ,,VIDOV DEN,, ZA TIJA MRASNIZI.

fallback