Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg
fallback

Ние работихме чудесно с ВМРО и се надявам това да остане така и за следващата част от мандата, независимо от развитието на тези избори. Това каза лидерът на ПП "Атака" и председател на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров на откриването на Седмия конгрес на ВМРО в парк хотел "Москва".

Той благодари за доброто сътрудничество с ВМРО през последните две години.

Волен Сидеров бе категоричен, че този управленски мандат трябва да бъде довършен. Според него обединението на патриотичните формации през 2016 г. е допринесло за добрите резултати в последните два вота.

"За първи път ДПС беше изместена от трета позиция от една патриотична формация и това беше поврат в българската политика", изтъкна Сидеров, цитиран от БТА.

Лидерът на „Атака“ смята, че за повечето българи местните избори са по-важни. По думите му именно на тези избори трябва да се затвърди патриотична ниша и територия, която е била завоювана. "Най-лесното е да се разделим, по-трудното е да се явим заедно. Въпросът е можем ли сега да го направим", попита Сидеров. Според него възможността патриотичните формации да се явяват обединени на предстоящите избори за Европейски парламент все още съществува.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

neo

преди 5 години

Мокрите сънища на Бяла златка се стопяват със всяка изминала секунда,политическото гробище го чака с отворени обятия.Поредната тиквена "патерица" ще срещне небитието.

34

що ли е така

преди 5 години

на руския шпионин и говорител на Газпром от десетилетия му се ще Брюксел...на масква . ами тези да заминават в руския рай..

33

ОСТАВКА

преди 5 години

Няма идва края на Герб края идва и затвор и Сливен за Фандъкова ? Сливен да и се по радват хубаво ?

fallback