Снимка: Булфото, архив

На предстоящите избори ще има голям политически сблъсък, като от страна на ГЕРБ ще бъде представяно постигнатото, а от страна на опозицията ще има огромен популизъм и заиграване със страховете на хората по много теми, предупреди шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов.

Още по темата
Според него опозицията ще търси само конфронтация и провокация.

"Ние гарантираме, че предизборната ни платформа ще бъде в синхрон с тази на ЕНП и ще е насочена изцяло в защита на националните ни интереси. Българинът ще може да избере стабилността и перспективата за продължаващо развитие, а не връщане на страната с години назад", коментира Цветанов в Лясковец по време на среща със симпатизанти на ГЕРБ и жители на града, съобщиха от пресцентъра на партията.

По думите на зам.-председателя на ГЕРБ една от най-дискусионните теми напоследък е Законът за вероизповеданията.

"Имаме една единствена цел - да се ограничи външното влияние върху вероизповеданията и финансирането да идва само от нашата държава, а не от други страни, движения или организации. 8-те милиона стари задължения, които със закона ще бъдат опростени, са натрупани от всички вероизповедания, а не само от мюфтийството, както внушават от БСП", обясни Цветанов.

Той призова хората да не се поддават на спекулациите и лъжите на социалистите.

"Изпълняваме отлично 4-годишната управленска програма. Важно e да продължи икономическият растеж и по-голямата събираемост. Когато приходите са добри, можем да заделяме повече целеви средства за решаване проблемите в българските общини", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase