Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Ако ГЕРБ загуби предстоящите евроизбори това би означавало, че ще има предсрочен вот, смята лидерът на ПЕС Сергей Станишев.

Oще по темата
Според него предстоящите избори трябва да се превърнат не само в избор на 17 души, които ще бъдат в Европейския парламент, а в национални избори.

"От изхода на предстоящите европейски избори зависи и това дали ГЕРБ ще удържат властта или ще има условия за предсрочни избори, а също в немалка степен - и резултатът от местните избори", коментира той в Пловдив.

Станишев отсече, че БСП трябва час по-скоро да приключи процеса на вътрешни номинации и формиране на листата, защото времето лети.

"Ние имаме всички шансове да постигнем много силен резултат и да победим ГЕРБ, ако излъчваме убедено единство, ако бързо формираме силна и балансирана листа и тя тръгне на срещи и разговори с хората, защото е заредена с два много силни документа – платформата на БСП за изборите и Манифеста на Партията на европейските социалисти за нов социален договор за Европа", посочи социалистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

тя

преди 5 години

Заради такива като този, няма да гласувам за БСП!

65

тя

преди 5 години

Тоя е аут!

64

Анонимен

преди 5 години

СЕРГО ПОМНИШ ЛИ КАК СЕ ОБЛОЖИХ НА БАС С ЦЕЦО,ЧЕ ЩЕ ТЕ ПОБЕДЯ И ТЕ ПРАТИХ ПО ДЯВОЛИТЕ ДАДОХ СИ ЧАСОВНИКА СЕГА ПАК ЩЕ ТЕ ПРАТЯ ПО ДЯВОЛИТЕ ВАТМАНЕ!

fallback