Снимка: архив, БГНЕС
fallback
Еминем обяви в музикалното видео към песента Temporary, че ще става дядо, предаде Асошиейтед прес. 
 
Видеоклипът към песента Temporary излезе в четвъртък, 3 октомври. В него има трогателни сцени, които показват дъщерята на рапъра, Хейли Джейд, как пораства от малко момиченце до вече дипломирана дама. Освен това са включени и кадри от нейната сватба, която се състоя тази година. 
 
Във видеото се преплитат различните моменти от миналото и настоящето, като в един от тях се вижда как Джейд дава на Еминем синя фланелка, на гърба на която е изписана цифрата 1 и „Дядо“. Тя му подава и снимки на ултразвук, а изпълнителят изглежда шокиран.
 
Джейд потвърди новината за бременността си и в социалните мрежи часове след публикуването на музикалното видео.
 
Песента Temporary е от последния албум на Еминем - The Death of Slim Shady (Coup de Grace). Тя е посветена на силната връзка между рапъра и неговата дъщеря и е утешително послание към Джейд, когато някой ден певецът си отиде от този свят.
 
Еминем винаги е имал слабост към дъщеря си, като често я споменава в синглите си и дори пише пълни песни в нейна чест като Hailie's Song и Mockingbird. Джейд е единствената биологична дъщеря на Еминем, която той има с бившата си съпруга Ким Скот. Той осиновява и две от дъщерите на Скот от предишни връзки. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 31 минути

Джейд, на която е посветена песента Hailie's song. Е,не стоплихте ли,че се казва Хейли.

5

Анонимен

преди 1 час

Оф, тоя винаги ми е бил по-скоро като мъжка версия на Ким Кардашян, отколкото певец, камо ли рапър.

4

Анонимен

преди 3 часа

А Пи Диди ще става жена

fallback