Снимка: БГНЕС
fallback

"При ескалация бежанските потоци ще се увеличат. Възможни са теоретични действия на ислямистки организации в европейските страни. Трябва да вземем мерки и да подобрим сигурността и у нас", обяви пред журналисти служебният министър на отбраната Атанас Запрянов.

Oще по темата
"Възможно е да се стигне до пълномащабна война в Близкия Изток в случай, че Съветът за сигурност на ООН и големите държави не спрат ескалацията между Иран и Израел. По моя оценка балансираме на ръба – ако Израел отговори директно по цели на Иран, това става военни действия между две държави – това е ескалация.

Държавата трябва да е подготвена за най-лошия сценарий. Органите по сигурността и отбраната трябва да имаме специфични задачи. Апелирам и се надявам да не се стигне до пълномащабна война в Близкия Изток, защото това ще е най-лошият сценарий", каза още министърът на отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Христо Христов

преди 1 час

Е нали НАТО това иска?

23

.

преди 1 час

В момента по новините питат премиера има ли реална опасност за Бг .. Госпожо, изобщо имате ли връзка с мозъка ? Какво общо има Бгто с този конфликт и най - важното дали знаят къде се намираме , че чак да ни дебне опасност . Мислете преди да задавате тъпизми , моля

22

00-11

преди 2 часа

Мдаааа....., минимум 300 долара за барел нефт и 2,500 долара за 1,000 куб/м газ!!!! Ба си Екологията шъ настъпи.... -))))))) Екофашистите шъ съ кефят цели 3 месеца и след туй шъ ревнат: "Искаме си замърсителите обратно..." -)))))

fallback