24

Христо Христов

преди 1 час

Е нали НАТО това иска?

23

.

преди 1 час

В момента по новините питат премиера има ли реална опасност за Бг .. Госпожо, изобщо имате ли връзка с мозъка ? Какво общо има Бгто с този конфликт и най - важното дали знаят къде се намираме , че чак да ни дебне опасност . Мислете преди да задавате тъпизми , моля

22

00-11

преди 2 часа

Мдаааа....., минимум 300 долара за барел нефт и 2,500 долара за 1,000 куб/м газ!!!! Ба си Екологията шъ настъпи.... -))))))) Екофашистите шъ съ кефят цели 3 месеца и след туй шъ ревнат: "Искаме си замърсителите обратно..." -)))))

21

И?

преди 2 часа

И как ще спрете бежанците които ще дойдат с милиони. Те сега минават границата без проблем. Слагайте военни по границата с разрешение за стрелба. Няма друго спасение. Не е хуманно сма сине нарушение на държавна граница ЕС значение от къде бягаш. Има си ред за получаване на статут на бежанец. Ще дойдат млн и ше стане мазало дори само да минат от тук. Те хората не са луди да остават. Дори тяхната мизерия им е по Ок от тук. Ако трябва викайте феонтекс да помага ако въобще помагат.

20

Анонимен

преди 2 часа

Каква пълномащабна война бе, тов се е побъркал. *** и простия ходещ некролог...

19

Вмирисан труп

преди 2 часа

Гади ми се от тебе! И от оня смърдящ на пръст Главундер!

18

4

преди 3 часа

Тази пенсия ли ще ни брани!?

17

Шо си ги приказвате

преди 3 часа

А ако се разбягат мигранти ще има ,няма начин . А по принцип при нас идват много афгани и за това обвинявам щатите защото там 20 г равиваха светски живот и после оставиха всички тези хора който бяха повярвали че ще има нов Афганистан на брадатите па и оръжия им дадоха на ония и сега онези действат по Шериата няма лабаво --всеки който е симпатизирал на светското е потенциална жертва и те хората бягат . Оня Тръмп издъни всичко щатско там предадоха всичко и си вдигна чуковете а хората талибаните ги

16

Що си ги приказвате

преди 3 часа

Израел и Щатите срещу брадатите аятоляси със каменните оръжия ---ако имаха атом като Сев Корея да Иран можеше да е фактор сега са най обикновена мишена може за 24 часа шантави да ги направят без нито една жертва ще им сринат държавата ! Там и Ердоган мълчи скърца със зъби ,ама опАШКАТ ПОДВИТА МЕЖДУ КРАКАТА !

15

Анонимен

преди 3 часа

Armeiska mafia out!

14

Ванко1

преди 3 часа

По отношение на мигрантите - една дебела Метаксас линия отсам и се приключва. Като изквичат 5-6 pezaka и ще ни подминават с 200.

13

Анонимен

преди 3 часа

Дърт п.ърцулник на 80г. и пенция влачи и заплата влачи :)))

12

Анонимен

преди 3 часа

Тоя наместо да дрънка, да вземе да прати войници по границите с Турция и Гърция. И да вдигне оградата, дето я събориха мигрантите от прескачане.

11

Анонимен

преди 3 часа

Бой до последния еврей :)))

10

Анонимен

преди 3 часа

И защо стана възможно това? От кога датира напрежението там? Не е ли от неизпълнение на резолюцията на ООН за създаване на две държави, а не само една - Израел? Погледнете картата на Израел 1948 и сега, колко територии заграбиха. След това мрънкаме, че в Ливан християните били над 60%, а сега са малцинство. Кой изгони палестинците в Ливан, а след това негодуват, че са се пръкнали ООП, Хамас, Хизбула и т.н. не виждате или не искате да видите по-далеч от носа си.

9

БАНко

преди 3 часа

ГОТОВА ЛИ Е СКАПАНАТА ЕВРОПА ЗА БЕЖАНЦИ ОТ ИЗРАЕЛ ???

8

Фифо

преди 3 часа

Че то истинската война си почна с безсмислените ирански ракети. Ако ашкеназите детронират иранската хунта светът ще стане къде по-приятен и перспективен!

7

Войводата

преди 3 часа

1. Искам комунизъм чета2. Дори най дивия комунизъм е по голяма демокрация от цивилизования запад3. Представяте ли си и тук като въведат расови квоти за професори, депутати 4. Ще е джамборе5. Днес Южна Корея е арестувала човек, който е искал да се върне в Северна 6. И аз искам да сме комунизъм пак

6

Анонимен

преди 3 часа

По-добре ужасен край за Израел и Иран, отколкото безкраен ужас. Да са ударят добре, да са разреши конфликтът. Омръзна ни с техните караници. Чакаме голямата война, зрителите чакат да ги видят.

5

Анонимен

преди 3 часа

Сега кво ще пращаме на Израел кат дадохме всичко на Украйна??