Продукти:
- 100 г домати
- 100 г сирене
- 100 г шунка
- 1-2 бр. чушка
- 200 г луканка (или друг колбас)
- 2 яйца
Приготвяне:
- Най-отдолу в гювечето нареждате доматите, след тях – останалите продукти.
- По желание можете да добавите малко масло или зехтин. Ако не - имайте предвид, че колбасите ще пуснат малко мазнина.
- Завършете с настърган кашкавал.
- Печете в микровълнова фурна за 6-7 минути.
Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
11
ПроСоТо
преди 3 дниникога в микровълнова !!!!...Ястията,особено в гювеч, трябва да се пекат бавно..Микровълнувата разваля храната на молекулно ниво...Но живота е забързан и много бързаци немат търпение да си приготвят сами качествена храна..
10
Селски
преди 3 дниЕгати тъпата рецепта, па и да печеме у микровунова ? Абе неам думи...
9
Анонимен
преди 3 дниТова на снимката е всичко друго, но не и гювече. Може би е картофена манджа, сложена в съда гювече, за да бъде снимана от съвременен инфлуенсър.