Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Крайнодясната партия "Национален сбор" във Франция е повишила още повече популярността си и според прогнозите може да достигне до 37% от гласовете на избирателите. Това показват данните от публикувано днес във френския в. "Еко" ново социологическо проучване, два дни преди първия тур на парламентарните избори, предаде Ройтерс.

Oще по темата
Подкрепата за партията се е увеличила с още 2% в сравнение с последното допитване на френския институт "Опиниън Уей" преди седмица.

В същото време центристката коалиция на Макрон "Заедно!" има 20%, което е с 2% по-малко в сравнение с последното социологическо проучване.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

До Свобода

преди 4 дни

Не бе , не си разбрал нищо Педро. Нито Бай Тошо ще се върне , нито Путин ще дойде. На такива като вас (от хранилката ) ще ви е гадно .

21

без упойка

преди 4 дни

Защото либерализма в основата си е анти християнски, атеистичен.И про ислямски.Това е от 18 век насам.Всичко излиза.Франция е пример как неолибералите поканиха ислямистите да смачкат политическите си противници от консервативните среди.Няма път назад, ние в ЕВРОПА имаме Византийска съдба.Затова леви, зелени, центристи и пишман десни ще се обядиняват с исляма срещу консерватините християни.И ще викат на всеки не искащ исляма , че е популист, нацист, фашист.

20

Анонимен

преди 4 дни

"КАКВО ЛИБЕРАЛНО ИМА В ТЕЗИ НЕОЛИБАРАЛНИ ПАРТИИ" - Не случайно на последния икономически форум в Санкт Петербург Президентът Путин каза "Либералният модел навлезе в задънена улица. Настъпи глобална криза на капитализма и тя е причина за всички ключови беди и конфликти."

fallback