22

До Свобода

преди 4 дни

Не бе , не си разбрал нищо Педро. Нито Бай Тошо ще се върне , нито Путин ще дойде. На такива като вас (от хранилката ) ще ви е гадно .

21

без упойка

преди 4 дни

Защото либерализма в основата си е анти християнски, атеистичен.И про ислямски.Това е от 18 век насам.Всичко излиза.Франция е пример как неолибералите поканиха ислямистите да смачкат политическите си противници от консервативните среди.Няма път назад, ние в ЕВРОПА имаме Византийска съдба.Затова леви, зелени, центристи и пишман десни ще се обядиняват с исляма срещу консерватините християни.И ще викат на всеки не искащ исляма , че е популист, нацист, фашист.

20

Анонимен

преди 4 дни

"КАКВО ЛИБЕРАЛНО ИМА В ТЕЗИ НЕОЛИБАРАЛНИ ПАРТИИ" - Не случайно на последния икономически форум в Санкт Петербург Президентът Путин каза "Либералният модел навлезе в задънена улица. Настъпи глобална криза на капитализма и тя е причина за всички ключови беди и конфликти."

19

Анонимен

преди 4 дни

мОНГОЛИТЕ ПРЕВЗЕХА иНДИЯ И СЕ ПРЕТОПИХА, АНГЛИЧАНЕТЕ СА НА РЕД. КЕФФФФ

18

Анонимен

преди 4 дни

ПП влезе в същата партия от Европарламента в която е и ДПС. ПЪЛЕН ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!КАКВО ЛИБЕРАЛНО ИМА В ТЕЗИ НЕОЛИБАРАЛНИ ПАРТИИ НЕ МОГА ДА СЕ НАЧУДЯ.

17

Анонимен

преди 4 дни

То даже основната съпротива срещу национал-социалистите (не знам защо се срамят да се нарекат така) не идва от Макрон, а от левите сили, които вече организираха протести срещу крайната десница, а на няколко места биха техни кандидати... Цялата левица във Франция ще се обедини на втори тур срещу национал-социалистите, и ще гласува за всеки друг, но не и за тях

16

Анонимен

преди 4 дни

Нищо нека губи Бардела, Франция още по-бързо ще стане евразийска, а и евроафриканска. Въобще евразийството е далеч повече разпространено на запад хахахаха

15

Свобода

преди 4 дни

Драги ми дребни душичи, драскачи тук копейки и фенове на копейкин. Вие какво си мислите, че като спечели Национален сбор ще върнат бай Тошо в България хахах или пък Франция ще завие рязко към Путин хахахах, доообре нека гледаме.

14

Анонимен

преди 4 дни

Европа е в последния си период преди да бъде погълната от исляма.

13

до

преди 4 дни

Те и да са нацисти, което даже не е вярно, но и да са, е по - добре от такива като вас- ислямокомунисти.Съсипахте всичко.

12

Анонимен

преди 4 дни

Убеден съм че копейките даже не знаят че френската избирателна система е мажоритарна в два тура, и на втория тур всички: от крайно ляво, през умерено ляво, през центристите на Макрон, до умереното дясно, гласуват срещу партията на Льо Пен и това младо гeйче което са й сложили за лидер! Така може да е първа сила, но да ЗАГУБИ изборите! Даже е съвсем очаквано

11

Анонимен

преди 4 дни

Копейки, при френската избирателна система тези 37% може дори да не означават победа, а дори и да не означават нито един мандат, тъй като на втори тур се гласува само между двама кандидати, и по традиция всички се обединяват срещу нацистите! Кое не ви е ясно?

10

от 3

преди 4 дни

5, знам какво съм написал. Не съм в деменция. Пропиндостански е кандидатът, който е за сближаване с Пиндостан. Не твърдя, че пропиндостанският кандидат ще победи, но има добри шансове. Изборите са днес. Утре ще узнаем резултатите.

9

няма промяна

преди 4 дни

Няма да има промяна бе хора, Лайен остава.Във Франция ще се обединят сега срещу партията на Льо Пен и пак ще потулят всичко.

8

Анонимен

преди 4 дни

"той плати цената за заканите да прати французи в Украйна", на които закани руски депутат му отговори по френската телевизия "Ще ги убием всичките. Ще ти ги върнем в ковчези, покрити с френки знамена. Да си ги посрещаш на летище "Орли"".

7

Анонимен_777

преди 4 дни

Музика..музика за душата..! Запасил съм се с пуканки за фиаското на жалкия 'юпитер' !!!

6

Анонимен

преди 4 дни

Ето, това е промяната с млад политик! Не като Кирчо млад, млад, а с боядисана коса и фасети. Може и над 40% да стигне Нац.сбор във Франция.

5

до 3

преди 4 дни

Четеш ли какво си написал? Пропиндостански??? Тоест проамерикански президент да спечели в Иран! Толкова си далече от истината, че не се усещаш каква глупост си написал.

4

kkk

преди 4 дни

левите неолиберали омръзнаха на всички в Европа с техните насаждани, нежелани от никого политики, зелени сделки и тн., водещи до супер инфлация и деградация на обществата. Настоящият ЕС е като късния СССР - бюрократичен елит, който няма никаква представа каква е реалността.

3

Анонимен

преди 4 дни

Пиндостан губи във Франция, но печели в Иран. Пропиндостанският кандидат за президент на Иран е с добри шансове да спечели.