Снимка: ЕПА/БГНЕС
fallback

Лидерите на Г-7 се срещнаха в Италия, за да обсъдят важни световни теми. Всички погледи бяха приковани към големите лидери, а някои по-наблюдателни не пропуснаха поредното странно поведение на президента на САЩ Джо Байдън.

Малко преди да бъде направена обща снимка на лидерите от Г-7 в Италия, американският държавен глава се отделя от общата група и тръгва нанякъде, след което започва да наблюдава нещо в далечината. Прави впечатление, че дори вдига палец в съгласие с някого. Публика обаче в тази посока няма.

Италианският премиер, Джоржа Мелони, която е домакин на срещата на върха, вижда “изгубеният” Байдън и го връща диплотачно при останалите лидери за снимка.

Клипчето веднага доби популярност в социалната мрежа Х, а опонентите му от Републиканската партия веднага използваха повода, за да попитат какви ги върши Байдън и доколко адекватен е той в този момент.

Действащият президент на Щатите е най-възрастният политик в американската история. Той е на 81 години и през ноември ще се изправи срещу Тръмп в битка за президентския пост. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

147

НИМРОД

преди 1 седмица

Възможно ли е света да се управлява от ЛУДИ хора като този който се е ЗАГУБИЛ някъде в пространството?!! ОКАЗВА СЕ , ЧЕ МОЖЕ!! Представете си, какво представлява подредбата на света надолу по пирамидата!!

146

И тоя дебил

преди 1 седмица

Се разпорежда с живота на милиони хора!

145

Анонимен

преди 1 седмица

Звездите му го говорят!

fallback