Снимка: Istock

Пролетта е време за любов, а защо не и за флирт? Ако напоследък не можете да си намерите място и има човек във вашето обкръжение, когото много харесвате, със сигурност бихте искали това да е взаимно. Ето защо в следващите редове ще ви споделим няколко трика как да привлечете вниманието му и да го накарате да направи първата крачка. И така:

Включете го в разговора

Следващия път, когато разговаряте с вашия потенциален партньор, споменете, че ви харесва, когато човек прави първия ход и е инициативен. Това разбира се, може да е в контекста на разговор, свързан с коренно различна тема. Ако сте независими и мотивирани, не приемайте това непременно като сигнал за манипулация. Ценете някои романтични традиции като това мъжът да направи първата крачка – имайте предвид, че може и дори и да не му е хрумвало.

Погледнете го

Е, със сигурност тук не става въпрос за какъвто и да е поглед, а за един малко по-специален такъв. Осъществете зрителен контакт с човека, когото харесвате, задръжте погледа си, след това се усмихнете, погледнете настрани, а след това бързо назад. Запомнете, че този жест трябва да изглежда естествено. Ако подобно флиртуване не ви е познато, първо го изпробвайте в огледалото. Прокарайте ръце през косата си или си поиграйте с накита на врата си. Това ще привлече вниманието към ключицата, врата и т. н. Тези малки флирт трикове са гениални.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase