24

Т

преди 1 месец

Отидете с него на лозето му и бъдете директни :))

23

Продълж.

преди 1 месец

"Нещото" било сборник със задачи старо издание, който се намираше трудно, но се знаеше, че даскалът по математика взима от него задачи за контролни и класни. Предложила му на следващия ден заедно да решават задачи. Хвалеше се, че след една седмица вече правили секс, макар че и на нея, и на него им било за първи път. Бяха комична двойка - той пъпчив, очилат и смотан, тя половин глава по-висока от него. След 5 години, за да се отърват от тази, родителите му го сватосаха за щерка на техни приятели.

22

Анонимен

преди 1 месец

Продължение - след като си научи уроците за следващия ден, съученикът ни да излиза на разходка за половин час в точно определено време и по точно определена междублокова алея. Той беше послушно, дисциплинирано момче. И нашата съученичка започнала в уречения час да се разхожда по същата тази алея, да се прави уж на изненадана, че го среща. Заговаряла го и след 5-6 такива "случайни" срещи му предложила на следващия ден след училище да отидат в нейния дом, за да му покаже нещо. - Пак продължавам

21

За случайните срещи

преди 1 месец

Когато бяхме в гимназията, най-неочаквано за всички, още в началото на 10-и клас, най-грозното момиче в класа ни, което беше неприятно и по характер, стана гадже на онзи наш съученик, чийто баща беше най-голям шеф в сравнение с останалите татковци. После тази същата споделяше, че в 9-и клас най-внимателно е разпитвала, за да научи навиците му. В крайна сметка разбрала, че майка му настоява, когато сме на училище сутрешна смяна, след като се научи уроците за следващия ден, /продължавам/

20

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 22 Ти така си мислиш. Не си ли чувал онази песен,според която на сутринта "красавицата се оказа звярът". Когато е тръгнал с намерение да се забавлява, мъжът разсъждава не с онази глава, която е на раменете му и е склонен да улавя сигналите на най-дашните, а не на най-хубавите.

19

Тъжната истина

преди 1 месец

Ако срамежливо свеждаш поглед, както те е учила баба ти, която ти е внушила, че не е прилично да гледаш мъж в очите, той ще дойде при теб само в краен случай, ако много, ама много те харесва и ако до този момент никоя хитруша или нахалница не го е повикала с поглед.Защото, дори и да те харесва много, младежът няма да пропусне да провери дали няма да му се отвори парашутът за еднократен секс с онази мома, която нахално го приканва с поглед.Установи ли и вербален контакт с него, ще му видиш гърба

18

Запомнете, момичета

преди 1 месец

Ако гледаш един младеж в очите поне 1 секунда по-дълго време, отколкото трае обикновеният поглед, той ще дойде при теб, защото ще реши, че го викаш. Какво ще правиш след това, ти си знаеш.

17

Анонимен

преди 1 месец

Ако сте грозна никакви трикове и начини няма да ви помогнат.

16

анонимен

преди 1 месец

Най-дашни са рускините !

15

Заибне

преди 1 месец

Те тая работа.

14

Левента

преди 1 месец

Леле колко съм бил загубен. Вчера една почти си искуба косата пред мене . Съдра си чантата от уж ровене . Пък тя ме сваляла. За жена ми говоря .Да беше казала направо . Че иска нова чанта.

13

Тази прилича

преди 1 месец

На небинарен драгкуин транзишън втора степен

12

Анонимен

преди 1 месец

Приятни сънища!

11

Димитър

преди 1 месец

1.Не си правете устата на човка! 2.Бъдете естествени! 3.Не си правете сметки с чужди пари! 4. Не пушете, не пийте, не се лигавете като ***! 5.Отговаряйте и се намесвайте само там където има нужда, и ако ви искат вашето мнение! 6.Уважавайте партньора и неговото семейство! 7. Не ходете наляво, надясно като отвързана и не изисквайте ако не можете да дадете и вие! Е, дами ако следвате тези правила ще сте златни!!!

10

Анонимен

преди 1 месец

Първо трябва да се научите да готвите мусака и други вкусотийки, а след това да му привличате вниманието. Щото ако не можете да готвите ще е само чук и беж , не случайно се казва че любовта на мъжа минава през стомаха.

9

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименВитанов пие оцета против брадавици.

8

Анонимен

преди 1 месец

Свалете си прашките и го помолете да ви ги подържи докато си оправяте сутиена. Гаранция, че няма да може да мисли за нищо друго в следващите три дни!

7

Анонимен

преди 1 месец

До До 14Виж 25!

6

До 17

преди 1 месец

И ниски. Имам чувството, че съм в сраната на джуджетата - путинландия.

5

Анонимен

преди 1 месец

Само бъдете себе си!