Снимка: БГНЕС
fallback

България принадлежи на Шенген и ние твърдо я подкрепяме. Това заяви еврокомисарят Илва Йохансон, предаде БГНЕС.

Йохансон отправи видеопослание към участниците в националната конференция "Превенция и борба с трафика на хора,: добри практики и устойчиви решения", която се провежда в резиденция Бояна и в нея участват външният министър Мария Габриел и вътрешният министър Калин Стоянов, както и много експерти.

В своето послание Илва Йохансон подчерта, че истински резултати в борбата с трафика на хора могат да бъдат постигнати само, ако България е пълноправен член на Шенген.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 3 месеца

Вулва Йохансон, България принадлежи на българите, извън ЕС. Без кирчовци, кокорчовци, тиквуни, дянковци и свякаква подобна сммет. А това изчадие отдясно ти ще си плаща за продаването на България. Ще дойде Видов ден!

27

Големия памперс

преди 3 месеца

Така е, в качеството на колония на Западна Европа. Българите определено са далече от Шенген.

26

Петър Дънков

преди 3 месеца

... и на Еврозоната .. и на Еврозоната .Евро-централната банка чака с нетърпение свежи родни милиарди ( 27млд.)Евро да я заредят. Влизането означава БНБ губи своя суверенитет и гаранцията (27млд.) за валутния борд става собственост на централната банка на ЕС във Франкфурт на Майната си . Ситуацията е същатата както при всички религии по света . Краината цел след всички прераждания е вие да се доближите до Бог ( ЕС ) и да се слеете с него т.е. вие ГО зареждате със себе си и край .

fallback