Снимка: БГНЕС
fallback

Столичната полиция е разкрила схема за набиране на момичета за проституция в Германия.

На трима души са повдигнати обвинения, след като са задържани вчера, съобщи бТВ.

Разследващите разплитат случая след сигнал от жена от Казънлък, че е била отвлечена.

Жертвата разказва на полицаите, че е била насилвана с цел да бъде изведена в Германия и да проституира там. Така от СДВР стигат до бандата.

Задържаните са признали за престъпната дейност и разказали, че са успели да изведат над 10 българи в Германия. И тримата са осъждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 5 месеца

а кога нашите власти ще разбият бардаците ни със сводници и сутеньори които ограбват клиентите с ,,бърза,,

21

До 20

преди 5 месеца

Прав си. Преди време се смаях, когато прочетох за различните категории жрици, които са действали в бившия СССР. Сред тях имало дори млади жени с научни степени и даже такива с титла "доктор на науките". Да се вземе по времето на соца още на млади години такава научна титла (защото това не е просто научна степен, а ти дава право на титлите "доцент"и "професор"), значи или момата е била рядко интелигентна, или е била от знатен по онова време сой, или и тези титли са се раздавали знаеш как.

20

До Анонимен 10

преди 5 месеца

Споко, дори да не ги застигне такава присъда, бай Ставри ще се погрижи да разберат какво са причинили на жертвите си. В пандиза най-обичат изнасилвачи, сводници и педофили. Чакат ги с нетърпение. Знаеш какъв е бил авторитетът на доновете на мафията в САЩ по време на сухия режим. Когато все пак успяват да осъдят един такъв, той панически крещи докато му четат присъдата: "Само в сутеньорство не ме обвинявайте!" Защото знае, че дори и за него зад решетките милост няма да има, ако е с такова обвин

fallback