22

Анонимен

преди 5 месеца

а кога нашите власти ще разбият бардаците ни със сводници и сутеньори които ограбват клиентите с ,,бърза,,

21

До 20

преди 5 месеца

Прав си. Преди време се смаях, когато прочетох за различните категории жрици, които са действали в бившия СССР. Сред тях имало дори млади жени с научни степени и даже такива с титла "доктор на науките". Да се вземе по времето на соца още на млади години такава научна титла (защото това не е просто научна степен, а ти дава право на титлите "доцент"и "професор"), значи или момата е била рядко интелигентна, или е била от знатен по онова време сой, или и тези титли са се раздавали знаеш как.

20

До Анонимен 10

преди 5 месеца

Споко, дори да не ги застигне такава присъда, бай Ставри ще се погрижи да разберат какво са причинили на жертвите си. В пандиза най-обичат изнасилвачи, сводници и педофили. Чакат ги с нетърпение. Знаеш какъв е бил авторитетът на доновете на мафията в САЩ по време на сухия режим. Когато все пак успяват да осъдят един такъв, той панически крещи докато му четат присъдата: "Само в сутеньорство не ме обвинявайте!" Защото знае, че дори и за него зад решетките милост няма да има, ако е с такова обвин

19

Анонимен

преди 5 месеца

"А мрежата в София си стой под техният чедър." - да, че даже измениха законите и декриминализираха прoститyцията преди 2 години. Да не вземе да изгърми схемата, ако управлението на държавата попадне в грешните ръце. В парламента са се наредили само долнопробни убийци на българския народ.

18

Пари

преди 5 месеца

А мрежата в София си стой под техният чедър.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Леле ле каква работа е свършило МВР. Та толкова ли е сложно било.

16

Анонимен

преди 5 месеца

В България от времето на могъщия Социализъм Проституцията е трайно свързана с МВР. Имаше си цяла служба легална . Нещо като три в едно - полиция , сводници, проституция. Имаше си и елитни *** ги пускаха по хотелите . Японския,Москва, Плиска и другите. Нищо не е променено в тоя бранш .

15

Анонимен

преди 5 месеца

Повечето страни от ЕС проституцията е позволена със закон . И тези жени просто трябва да си потърсят сводник на място там.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Влезем ли в Шенген . Сутеньори , измамници с предложения за уреждане на работа. Ще останат без персонал

13

Анонимен

преди 5 месеца

Дайте повече информация на тези жени. В Германия проституцията е с закон и позволена на определени места . Та тези които искат могат сами да отидат. Не е нужно сводници да ги пращат

12

Така говорят, незнам

преди 5 месеца

Казват, че полицаите масово полудяват заради някаква паразитна технология в радио станции и електрониката на антените!

11

Христо Христов

преди 5 месеца

И защо? Нали уж свобода на движение, туй- онуй...

10

Анонимен

преди 5 месеца

Няма ли вече да разбиете схемата на Константин и Галена, има я порно сайтове, тамън в ДАНС може да имате вече амгта и поршета да борите скоростите!?

9

Анонимен

преди 5 месеца

Дано ги затворят за дълго. Никоя жена не заслужава да я бият, изнасилват и дрогират, за да я превърнат в робиня на сила да обслужва потни, дебели дърртаци, както и всякаквите азиатци и африканци с цел забогатяване на тези сводници. Присъдата им трябва задължително да включва поне една година да обслужват те мъже- клиенти със задните си части, като парите отиват за компенсиране на жертвите им и издръжката на затвора. Само така ще почувстват какво са причинили те на други хора.

8

Теди

преди 5 месеца

БЕДНОСТТА Е НАЙ-ЛОШОТО НЕЩО

7

Теди

преди 5 месеца

КАТО СЕ РОДИШ НА ТОЗИ СВЯТ ТИ ТРЯБВАТ КУПИЩА ПАРИ ЗА ДА ЖИВЕЕШ

6

Незнам

преди 5 месеца

СДВР не вярвам да имат такива правомощия за разследване по вероятно ДНСП СЪС ПРОКУРАТУРАТА!! СДВР МОЖЕ ДА ВЗИМА ПОДКУПИ ОТ ШОФЙОРИТЕ И ДА ЩАВИ ДИЛЪРИТЕ ОТДАВНА ТАМ Е МЕКАТА НА КОРУПЦИЯТА

5

Лагрестин

преди 5 месеца

Мястото на сводници и наркодилъри е в затвора и то задълго,а не на свобода.Подобни хора съсипват много човешки съдби.

4

Анонимен

преди 5 месеца

А като са вече осъждани,полицията защо не е продължила да ги следи?

3

007

преди 5 месеца

И тези сводниците разбира се не отчитат пари на службите за покровителство не не нито тия с дрогата нито тия с каналите за трафик на мигранти.