Снимка: БГНЕС
fallback

Има риск България да загуби между 30 и 60 млн. евро от "Програмата за развитие на селските райони", информират от Министерството на земеделието и в същото време подчертават, че са успели да намалят евентуалната загуба наполовина през последните 6 месеца.

Основна причина за възможните отчисления на европари от Програмата е, че стопаните, получили финансиране, не успяват да изпълнят проектите си в срок и искат удължаване на сроковете в договорите си, допълва БНР.

Подобни са проблемите и при "Програмата за морско дело и рибарство", където има риск от загуба на 20 млн. лв.

Ако Европейската комисия признае като легитимни анексите към договорите, възможните загуби ще бъдат намалени още, заявяват от агроведомството.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

От 90та досега

преди 5 месеца

България само губи... А уж щеше да дойде демокрацията и да се къпем в мед и масло! Е,нЕкои пребоядисани,преопаковани и напарфюмиран другари на БКП продължават да крадат с пълни шепи, защото така и не си тръгнаха от властта до ден днешен... Бог да пази България от родните алчни политици! Дано оцелее България!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Не е голяма загина,ще подарят милионите на украинските фашисти

5

Георги Илиев Митев

преди 5 месеца

Алчни , злобни , лъжци и мързеливи са селяните от времето на социализма на другаря Тодор Живков и приемниците им които основаха фирми за земеделска работа и фермерска . Работници е имало винаги и са повечето съвестни хора. Всичко зависи само от лошите стопани .

fallback