7

От 90та досега

преди 5 месеца

България само губи... А уж щеше да дойде демокрацията и да се къпем в мед и масло! Е,нЕкои пребоядисани,преопаковани и напарфюмиран другари на БКП продължават да крадат с пълни шепи, защото така и не си тръгнаха от властта до ден днешен... Бог да пази България от родните алчни политици! Дано оцелее България!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Не е голяма загина,ще подарят милионите на украинските фашисти

5

Георги Илиев Митев

преди 5 месеца

Алчни , злобни , лъжци и мързеливи са селяните от времето на социализма на другаря Тодор Живков и приемниците им които основаха фирми за земеделска работа и фермерска . Работници е имало винаги и са повечето съвестни хора. Всичко зависи само от лошите стопани .

4

Анонимен

преди 5 месеца

Престанете да вменявате вина единствено на производителите! Ние живеем в общество на чиновници. Не само, ами и се стремим да бъдем все повече общество на чиновници! Даат ни се за пример страни - чиновници, като Люксембург и Белгия. Това е изключително вредно за всички. Комплексите за малоценност се натрапват именно оттам, където са "на системи" , където съществуването им зависи от външни източници и те се стараят да ги унижат, за да са им евтини. И успват. Позор е за човешката мисъл въобще!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Виновните за загубата на европарите да понасят също финансова загуба поименно. Това се случва защото местната власт е незаинтересована. От кмета надолу е част от администрацията са държавни не ка дърн ици. Заплатата им е сигурна и бягат от отговорност. За това време за което не са усвоени евробонусите. Да върнат заплатите. Кмета да носи отговорност

2

Анонимен

преди 5 месеца

Има риск мафията да загуби милиони лева. Няма риск България да загуби нищо.

1

Stop

преди 5 месеца

Стопаните...Xaxaxaxa...Tопаните