Снимка: БГНЕС
fallback

Украинският президент Володимир Зеленски обеща да увеличи усилията за връщане на земите, окупирани от Русия в южната част на страната, предаде ДПА.

"Заедно ще победим. Украинските брегове никога няма да толерират тези окупатори", каза Зеленски във видеообръщение, което отправи по време на свое посещение в Одеса. В югозападния украински пристанищен град президентът се срещна с военни командири и посети ранени войници в болница.

"Врагът определено няма да диктува условията в Черно море. Окупаторите ще се притесняват да приближават нашия украински Крим и нашето крайбрежие на Азовско море", зарече се Зеленски, цитиран от БТА.

Кримският полуостров беше анексиран от Русия през 2014 г., но е международно признат за украински, докато градовете на Азовско море бяха нападнати от руски войски в хода на 16-месечната война. Зеленски посети военни командири в Одеса и ранени войници в болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

134

Ссс

преди 10 месеца

На зеления всичко му е в зелено.Скоро се очаква да.изгуби картина и Украйна се срина я тая я до догодина до амина подляк замина.я.тая я другата зима и всички фашаги ще увиснат на остри шпаги

133

Ссс

преди 10 месеца

Зелен кон умен политик траги комик. Жалко за хората разберете всички сме за малко на тоя свят нищо лично не приемайте правете добро и все едно любовта към света няма граници пари и религия някой ги е установил за да ви ползва за негова.сметка и като му трябват е за постигане на неговите цели да ви използва като предварително сте приели вяра пари или патриотизъм и пренадлежност но това е заблуда яко луда . Всички сме хора на този свят слънцето грее топли е кръгло за всички нас. Живейте правилно

132

Ссс

преди 10 месеца

Зеле зелено да на зима ще е кисело с украинска мръвка ще се гощава в Киев яко се надава ама залозите ги приемали в Москва някой се обърка.И на края къде му края дрогата свърши и ЗЕЛЕНИЯ СТАНАЛ ЧЕРВЕН ЧЕ НЯМА ФА СИ ЛИЧИ КОЛКО ЩЕ КЪРВИ НА ИЗМАМНИТЕ СИ МЕЧТИ КАТО СЛУГУВА И НЕ МИРУВА ЯСТРЕБИ С НЕГО ЩЕ ПИРУВАТА И ЗАПАДНИТЕ ХРЪТКИ ЩЕ ГО ЛАПАТ НА МРЪВКИ ЧЕ И ТЕ ЩЕ.ИЗМЪРШАВЕЯТ И НА Зеления кожата му ще разкъсат а на Русия само ще се хъсат и ако настъпят бутона ще имотвеят панталона заради зеления ли ..

fallback