Снимка: БГНЕС
fallback

Властите в Гърция предупреждават за рязко покачване на температурите през следващите дни. Заради предстоящите парламентарни избори през уикенда ще се пътува безплатно по магистралите в страната, съобщи БНР.

От днес е засилен трафикът по цялата пътна мрежа там.

Хиляди гърци ползват няколко почивни дни и пътуват, за да гласуват. Полицията повиши екипите за контрол на трафика и предупреждава за внимателно шофиране. От утре въвеждат и забрана за движение на товарни автомобили по натоварени отсечки.

От полунощ в петък ще се пътува без пътни такси по цялата пътна мрежа на Гърция по повод предстоящите парламентарни избори в неделя - 25-и юни.

Властите предупреждават, че още от днес се очаква температурите да достигнат на места 37 градуса и да се предпазят децата и възрастните хора от продължително стоене под слънцето.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Ф

преди 11 месеца

Информираха ме , че вГърция отнемат СУМПС, т.е. взимат шофьорската книжка на шофиращи по чехли и джапанки.

9

Анонимен

преди 11 месеца

В Гърция заплатите са по-високи с 8%, ама цените им са по-високи с 25%. Дотам стигнаха с взимането на огромен дълг. Те и наашите пенции искат това да направим.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Това е защото изборите там са задължителни. И не е само за магистралите. Плащат ти билета за ферийбот или железници, за да отидеш там където си регистриран и да гласуваш. Щом, ще ре задължават, ще плащат. Самите гърци, го ползват, за да се приберат да се видят с роднините. А, за кой и как гласуват никой не знае. Може и невалидни да пускат.

fallback