Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Нидерландия не е против влизането на България в Шенген, но очаква още напредък от страната по условията за присъединяване. Това заяви министър-председателят на Нидерландия Марк Рюте пред БНТ в исландската столица Рейкявик, където вчера беше открита среща на върха на Съвета на Европа.

Oще по темата
"Много пъти сме обсъждали Шенген, включително с вашия президент, разбира се. Това обаче не зависи от нас. Трябва да изчакаме следващата оценка на Европейската комисия, за да видим дали е постигнат достатъчен напредък. Така че ние не сме против влизането на България в Шенген. Просто трябва да се уверим, че са изпълнени всички условия", заяви Марк Рюте - министър-председател на Нидерландия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Леля Гица

преди 11 месеца

Кът видяха "българите" от Столипиново и др.населени места и като им е известно какви ги вършат навсякъде,тръпки ги побиват само като чуят "българи"

46

Кармен Златарева

преди 11 месеца

Шенген!? - какво е това? Огромен брой роми заминаха на Запад (Германия,Испания,Италия и др.) дадоха им жилища и социални помощи и детски,без да са работили и един час както в БГ така и в тези западни страни - хората там пропищяха от тази напаст....на това отгоре получават и в БГ социални помощи и др.привилегии,пак без да са работили въобще. Та какво е това Шенген?

45

Анонимен

преди 11 месеца

Искат да кажат, да спрем да избираме мутри да ни управляват. Ако искате.

fallback