Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Европейците ще се радват на умерени температури през тази зима. Това обявиха учени от Службата за изменение на климата, съобщи Блумбърг.

Не се очакват големи застудявания, вероятно температурите ще са над нормалните в периода между декември и февруари.

Това реално ще облекчи енергийното потребление. Европейските страни се опитват да са пестеливи на ресурси, след спрените руски доставки.

Oще по темата

Има между 50 и 60 процента шанс Великобритания и голяма част от Средиземноморското крайбрежие да се радват на високи за сезона температури. Около 50 процента е шанса за необичайно високи температури за останалата част от Европа.

Обединени са проучванията на учени от Великобритания, Франция и Германия. Подобен вариант би успокоило европейските потребители.

Реално Европа ще има голям шанс да се справи с предстоящите месеци успешно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

Анонимен

преди 1 година

Абе тея не могат да познаят какво ще е времето утре, пък тръгнали да ми разправят какви температури щяло да има през зимата.А и дори и зимата да е с температури по-високи от нормалните, това не е за радване а по-скоро за притеснение. Поредната платена статия на неграмотенжурналист

116

Анонимен

преди 1 година

128 Замени САЩ с Русия и ще си много по-близо до истината. Вземи прочети, че САЩ са една от малкото държави в света, с която ние имаме положителен икономически баланс. Повечето обикновено ни доят, особено пък Русия, където всичко е само на минус за нас и плюс за тях.

115

Равнопосавеност

преди 1 година

От друга страна, като няма горива и ток и минус един градус стига.

fallback