Снимка: БГНЕС
fallback


Шведската полиция арестува подрастващ, заподозрян в убийството в петък вечерта на един човек и раняването на друг при стрелба в мол в Малмьо.

Oще по темата

Първоначално бе съобщено, че при стрелбата са ранени двама души, но раненият е починал от нараняванията си, а жената е изпратена в болница след инцидента в "Емпора център", съобщиха от полицията.

"Няма пряка опасност за гражданите. Към момента се счита, че инцидентът е свързан с криминалната среда", се казва в съобщението на полицията, цитирано от БГНЕС.

Убийствата при сблъсъци между кланове и банди напоследък нарастват в Швеция и се превръщат в една от основните тревоги на избирателите преди предстоящите избори. Тази година в Швеция са убити 44 души, като почти всички са свързани с престъпления, съобщи полицията. Миналата година в Швеция са извършени 46 убийства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

До 18

преди 1 година

Разликата е че нашите индийци са си местни, а там си ги внесоха. И там ги интегрират колкото ние нашите. Уреденичко там е, да! Защото са богата държава.И дригите райони плащат. Ама Малмьо не е това което е бил. Гърмежи бомби изнасилвания и не само в кварталите.

11

Реалист

преди 1 година

"Малмьо е много хубав, уютен, интересен, красив град, с много националности. .... Има си крайни квартали със сегрегирани емигранти" -- демек тръгнал е по нанадолнищото и спиране няма. Радвай му се докато още може.

10

Анонимен

преди 1 година

Малмьо е много хубав, уютен, интересен, красив град, с много националности. Богат на културен живот, никога не скучаеш. На морето, с прекрасни гледки, уреден. Има си крайни квартали със сегрегирани емигранти ,ама кой европейски голям град няма? Затова пък са уредени, хубави жилищни сгради, градинки, обществени сгради, училища. Ами наште индийци в какви коптори живеят? ? Ами обикновените ни жилищни квартали каква *** са!!!Само може да преглъщате плюнките си като мечтаете за Малмьо.

fallback