12

До 18

преди 1 година

Разликата е че нашите индийци са си местни, а там си ги внесоха. И там ги интегрират колкото ние нашите. Уреденичко там е, да! Защото са богата държава.И дригите райони плащат. Ама Малмьо не е това което е бил. Гърмежи бомби изнасилвания и не само в кварталите.

11

Реалист

преди 1 година

"Малмьо е много хубав, уютен, интересен, красив град, с много националности. .... Има си крайни квартали със сегрегирани емигранти" -- демек тръгнал е по нанадолнищото и спиране няма. Радвай му се докато още може.

10

Анонимен

преди 1 година

Малмьо е много хубав, уютен, интересен, красив град, с много националности. Богат на културен живот, никога не скучаеш. На морето, с прекрасни гледки, уреден. Има си крайни квартали със сегрегирани емигранти ,ама кой европейски голям град няма? Затова пък са уредени, хубави жилищни сгради, градинки, обществени сгради, училища. Ами наште индийци в какви коптори живеят? ? Ами обикновените ни жилищни квартали каква *** са!!!Само може да преглъщате плюнките си като мечтаете за Малмьо.

9

Котка

преди 1 година

До Demonaz Прав си (в случай, че ги смяташ за нормални).

8

Demonaz

преди 1 година

Мулти-култи маанета. Сбогом Шведистан :(. Само май фините останаха нормалните по тези места.

7

Анонимен

преди 1 година

Оргиналната новина. https://sydsvenskan.se/2022-08-20/polismastaren-kvinnan-var-en-forbipasserande Използвайте гоогле транслейт.

6

179

преди 1 година

Опитват се да разрушат една уредена държава.

5

Анонимен

преди 1 година

Младежа всъщност е на 15 години. Имало е 300 000 евро награда за главата на убития. Детето ще си излезе с малко пари след детската пандела.

4

Пич

преди 1 година

Ееее, в Малмьо е така...

3

Тото

преди 1 година

Младеж ?! Навремето у казармата на 17г влязох , ама никой не ме наричаше умилително "младеж".

2

До 7

преди 1 година

Мда, познаваш . И те все са завършили физика в Пешавар или Могадишу. Може и християнин от там да познаваш, ама... Повечето са бъдещи главорези-джихадисти. Защото са залъгани да отидат в Европа и да я превърнат в част от Халифата ,с нож или с ***. Това е истината, другото е джендърско лигавене с главорезите.

1

Анонимен

преди 1 година

Mюмюнckaтa шарка...