Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Германия е решена да поддържа европейската солидарност през студените месеци.

Oще по темата
Това обяви ръководителят на германското правителство Олаф Шолц, съобщи РТЛ.

Днес той даде годишна пресконференция, като отправи призив за единството в ЕС.

Според него солидарността в групата е много по-голяма, отколкото е било очаквано. Призна и голямата отговорност, която Германия носи като водеща икономика.

Призова европейците да преминат през предстоящите предизвикателства обединени. Германия е готова да допринесе за просперитета на ЕС.

Работи се върху решения в подкрепа на потребителите. Обяви, че всеки, който има нужда от държавата в труден момент, ще може да се обърне към нея.

Очаква Европа да запази своето обединение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Стоянов

преди 1 година

Скапани фашистки ***, най мизерната нация в Европа, експериментират с нас разни закони и мерки а в същност в Германия цари пълен хаос, беззаконие и тотална корупция, да бъдеш измамен там е нещо съвсем нормално и ежедневно.

29

Митев

преди 1 година

Имам предложение, като дойде зимата да се изсипем всички живеещи на север в Гърция,Южна Италия, Испания ,само докато мине зимата,призовавам за европейска солидарност.....

28

Анонимен

преди 1 година

Само му вижте физиономията на този на снимката - немският канцлер е изключително КОМИЧНА фигура. Британският доскорошен премиер Джонсън с рошавия перчем - и той *** отвсякъде. Френският президент Макрон е нелепо КОМИЧЕН със своята бабиера. Президентът на САЩ пък, който се търкаля по стълбите, губи се сам и се ръкува с призраци, е направо ТРАГИКОМИЧЕН. И това са "великите сили", които се напъват да управляват света...

fallback