30

Стоянов

преди 1 година

Скапани фашистки ***, най мизерната нация в Европа, експериментират с нас разни закони и мерки а в същност в Германия цари пълен хаос, беззаконие и тотална корупция, да бъдеш измамен там е нещо съвсем нормално и ежедневно.

29

Митев

преди 1 година

Имам предложение, като дойде зимата да се изсипем всички живеещи на север в Гърция,Южна Италия, Испания ,само докато мине зимата,призовавам за европейска солидарност.....

28

Анонимен

преди 1 година

Само му вижте физиономията на този на снимката - немският канцлер е изключително КОМИЧНА фигура. Британският доскорошен премиер Джонсън с рошавия перчем - и той *** отвсякъде. Френският президент Макрон е нелепо КОМИЧЕН със своята бабиера. Президентът на САЩ пък, който се търкаля по стълбите, губи се сам и се ръкува с призраци, е направо ТРАГИКОМИЧЕН. И това са "великите сили", които се напъват да управляват света...

27

Анонимен

преди 1 година

време е москва да спре газа за германия

26

Анонимен

преди 1 година

Беше замесен в парти с изнасилвания сега има нов скандал с измама около тоя дъртанян

25

Анонимен

преди 1 година

Баси улавия

24

Анонимен

преди 1 година

толкова мои познати германци подпитват за да емигрират я в Бразилия я другаде..данъчното облагане вече ги дразни.като от заработените 300 000 евро ти вземат половината. надали ще си щастлив.

23

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Съпричастни и солидарни с Украйна иЗеленски ! Кокаин до козирката когато трябва да се плещят врели-некипели по Брюкселско-Берлински!

22

Анонимен

преди 1 година

42% изземване на дохода на работещите умни,а тези на на социално подпомагане- 14%,двойни детски,безплатен ток..що така..то по лесно е да си *** и мързелив

21

анонимен

преди 1 година

До за съжаление... - не само плащат данъци там, ами вече и тук пари не пращали. А доскоро пищяха как ни били хранели?

20

Анонимен

преди 1 година

До НЕ ИСКАМЕ.... Ако искаш да излезнем от ЕС гласувай за Възраждане те ще направят референдум за излизане от ЕС.

19

анонимен

преди 1 година

За съжаление върналите се от Германия са много по-малко, това се отнася и за другите страни, наистина става прекалено готови и обучени хора да плащат данъци там, та дори и да не са с някакво образование, тук са отраснали и ние сме трошили пари и нерви за това, а не европейците. Казано е, всичко прекалено е лошо. Един от постулатите на Будизма.

18

Анонимен

преди 1 година

Как да я поддържа? Всички дават на Германия, а Германия не дава на никого :D

17

Анонимен

преди 1 година

Ще поддържа европейската солидарност, като снабдява другите страни с одеяла.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 "Какво европейско единство при положение, че Германия обезкръви и обезлюди страните от нашата черга в Източна Европа, хеле нас...? Напълно съзнателно, планомерно и методично при това!" Аз не знам някой да е отишъл насила там, но познавам МНОГО, които отидоха, учиха там и се върнаха, за да си изградят живота в България и така косвено допринесоха и за развитието й.

15

Германия

преди 1 година

Не може да схване, че в момента САЩ се управляват от супер, хипер, мега, ултра *** и продажни хора и да се дистанцира от сегашната хармериканска клика.

14

учуден

преди 1 година

Какво единство. Единство като - Франция ни принуди да затваряме АЕЦ , а самата тя си експлоатира старите ядрени реактори

13

Шолци, ти си

преди 1 година

следващия евроиди0т, изритан от народа си, да се готви акушерката к0види0тка фон дер лай нен!

12

ИМПЕРИЯТА ЗАГИВА....

преди 1 година

РУСКАТА ИМПЕРИЯ..+...ИМПЕРИЯТА НА СООРОС........ ВСЯКА ИМПЕРИЯ - ЗАГИВА........ БРАВО.. БРАВО.. БРАВО....!!!....

11

Анонимен

преди 1 година

Е и преди откриването на топлата вода човечеството е оцеляло, ще оцелее Европа и сега.