Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Трябва да се наложи промяна в политическата система на Русия. Това обяви някогашният държавен глава на Полша Лех Валенса, съобщи Фигаро.

Той коментира действията на ЕС спрямо Русия.

Oще по темата
Валенса настоява, че Западът е допуснал грешка. Това е станало в началото на деветдесетте. Тогава руската държава е била оставена на мира. Това е довело до обрат в нейната демократична посока.

Според него сега Русия трябва да бъде освободена. Разказва, че е настоявал за различни действия, но това не е било позволено.

Надява се, че ще се намери реално споразумение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ

преди 1 година

По скоро ще изчезне вселената отколкото Русия да загине. Имаше една реплика във филма Робокооп ; - ,,идваш с мене,,

46

Анонимен

преди 1 година

Нема шанса,както се казва на език на държава,за която ми пука и обичам,говорейки езика им.За тук,не се притеснявам,***.та .с външни отходни точки е само за гномчето.а,Бг напредна,има богати и развивни хора.Доволно,както биха казали наще.Ама,жалко,че ония с куфара,носещи си акитата ,тчх и макетата добре объркаха...Не,че на грую,с напиканите ***.втора употреба,с гордия руски флаг на чатала,им дреме.

45

жалко

преди 1 година

че баш *** дето ги плюете ви спасиха от хората на Баче Хито Мустако...Швабите трябваше да ви заличат като нация.От ромуляните сте ми по-противни .Нагли,мързеливи,крадливи,лъжливи,страхливи-що е то-ПОЛЯЦИТЕ.

fallback