Снимка: Министерство на отбраната на Украйна
fallback

В подразделенията на руските войски, действащи на територията на Украйна, цари тотално пиянство. Това се казва във вечерната сводка на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, предаде агенция УНИАН.

„В руските части, действащи на територията на Украйна, се регистрира тотално пиянство“, се казва в доклада. Освен това, както беше отбелязано, принудителната мобилизация, която продължава във временно окупираните райони на Донецка и Луганска област, значително деморализира личния състав на руските окупационни войски.

По-рано беше съобщено, че руските окупатори активно търгуват с резервни части, откраднати от военната им техника, за да купуват алкохол. Освен това войници от руската армия давали срещу пари на чужди разузнавателни агенции информация за местоположението на части на руската армия в Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

115

Анонимен

преди 1 година

Този дето кьор кютук пиян подлуди Банско преди няколко месеца руснак ли бе, или украинец? Преди 3 седмици при Бучин проход из страничните пътища излезе, като ме засече автомобил с украинска регистрация. Водача не можеше да оцели пътя като продължи. Сигурно бе сланчасал? Последно време украинските водачи на тирове май водят на турските по причинените катастрофи в България и то след употреба на наркотици, или алкохол. Автобуси също.

114

Анонимен

преди 1 година

Русофобите няма да ви карам да четете руска литература, но влезте в Уикипедия и разгледайте панорамните снимки на руските градове особено историческите да видите каква чудесна архитектура имат, колко златни църкви манастири и дворци да не сте ги построили русофоби те. Руснаците са си ги построили. Имат към двайсе милионни града с нова и най модерна архитектура. В Русия учат повече от 3000 бг студенти в руските университети. Бъдете по честни в оценки и мненията които пишете.

113

Анонимен

преди 1 година

Защо не напишат че през България ще премине натовско оръжие тежко въоръжение в посока Румъния уж че там щяло да има учение на Нато .Аз това го чух по радиото .

fallback