115

Анонимен

преди 1 година

Този дето кьор кютук пиян подлуди Банско преди няколко месеца руснак ли бе, или украинец? Преди 3 седмици при Бучин проход из страничните пътища излезе, като ме засече автомобил с украинска регистрация. Водача не можеше да оцели пътя като продължи. Сигурно бе сланчасал? Последно време украинските водачи на тирове май водят на турските по причинените катастрофи в България и то след употреба на наркотици, или алкохол. Автобуси също.

114

Анонимен

преди 1 година

Русофобите няма да ви карам да четете руска литература, но влезте в Уикипедия и разгледайте панорамните снимки на руските градове особено историческите да видите каква чудесна архитектура имат, колко златни църкви манастири и дворци да не сте ги построили русофоби те. Руснаците са си ги построили. Имат към двайсе милионни града с нова и най модерна архитектура. В Русия учат повече от 3000 бг студенти в руските университети. Бъдете по честни в оценки и мненията които пишете.

113

Анонимен

преди 1 година

Защо не напишат че през България ще премине натовско оръжие тежко въоръжение в посока Румъния уж че там щяло да има учение на Нато .Аз това го чух по радиото .

112

Анонимен

преди 1 година

Единия мъж е ранен а и двамата са с вързани ръце Не трябва да се показват военнопленници. Не ми приличат на руснаци.

111

Анонимен

преди 1 година

Информацията е от най големите трезвеници в европа. Тази сутрин три украинки влязоха в заведението ми и започнаха деня с полска водка, руската горчала.

110

Анонимен

преди 1 година

На тази снимка са показани пленени руски войници. Единия е прострелян в крака, по маниера на "Азовците"! Другия още не е и гледа какво ще му се случи скоро. Прострелване - така прострелват всички руски войници. Целта е никога да не е нормален човек, още по малко годен за военна служба. Маниер на украинските командири, и одобрено от политиците им. Затова руснаците ще ги разпартушинят до край. Дори германците не са правили чак така. Затова ще ги спукат от бой!

109

Оня

преди 1 година

Мдааа а украйнските войници не близват алкохол, нали???

108

Анонимен

преди 1 година

Щото бг. не пият.В супера всеки взема пвц бира от по 2 литра и от по 2,5л. За учениците да не говорим. И много дрогирани. В последните месеци сори станаха тежки катастрофи. Това не го виждат медиите

107

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Вързани са , за да не буйстват от алкохола...ха,ха,хааааа...И ДА СЕ ПРАВЯТ НА ГЕРОИ...единия от ляво даже се кефи....

106

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

РУСКИЯТ ВОЙНИК , МОЖЕ И ДА УСТОИ НА ЯДРЕНА БОМБА---НО , НА ЧИСТ ЕТИЛОВ АЛКОХОЛ С 40% -ГЛЮКОЗИН Р-Р И МАЛКО РУСКИ РУБЛИ В ПЛИК ...НИКОГА!!!

105

Анонимен

преди 1 година

На снимката виждам не руснаци, а явно дегистанци. Както и военно престъпление. Единия войник е със стегнато бедро. Явно ранен и му изтича кръвта. Вместо, както руснаците постъпват веднага на пления войник да му се окаже помощ, тези се гаврят с тях. Евроатлантически ценности, сър.

104

Анонимен

преди 1 година

Единия мъж е ранен а и двамата са с вързани ръце Не трябва да се показват военнопленници. Не ми приличат на руснаци.

103

:) смехорани!

преди 1 година

"Преведено от английски- UNIAN или Украинската независима информационна агенция за новини е базирана в Киев украинска информационна агенция." Стига бе ! ***,в,бг - укропитеците какво да пишат друго? Информацията за своите ще им е по точна - алкохолици но и наркомани!

102

Анонимен

преди 1 година

Защо не напишат че през България ще премине натовско оръжие тежко въоръжение в посока Румъния уж че там щяло да има учение на НатоАз това го чух по радиото .

101

Ха,ха,ха,ха....

преди 1 година

Тия руски въшкари са бедни, бе....пръснете малКо копюри на руски рубли и кашони с алкохол и ше се кротнат оорките.

100

СМЕХ....

преди 1 година

Дайте на руските оорки пиьенье и нещо за плюскане, бе .ПРИМИТИВИТЕ ТОЧНО ОТ ТОВА ИМАТ НУЖДА!

99

български журналист=

преди 1 година

американски памперс/размер XXL употребяван/американците ви пускат новините .това е безспорно,но хайде да помислим малко!Тези двете пияндета са типични украинци!И не са войници,а са военопленници

98

Бай Дрън

преди 1 година

Леле, при нас сега е пълно с украински тираджии. Докато чакат да товарят и разтоварват горива такъв запой става, чак не могат да стоят на краката си.п Присмял се Хърбел на Щърбел. Щото пък украинските убежища не бяха пълни с празни бутилки алкохол, нали :)

97

xoxo

преди 1 година

Двамата на снимката са военнопленници,не виждате ли че ръцете им са вързани отзад.Защо слагате снимка на военнопленници?Украинските войници да не са случайно трезвеници ?

96

По същество

преди 1 година

Господи, Боже, мили, помилуй. Що за пап'лач сте? Нали половината са чеченци и мюсюлмански главорези? Какво пиене? Мислите ли, че един командир ще им даде да къркат ей така? Абе, какво въобще ни цитирате тая с'*** на'ц'истка?