Снимка: БГНЕС
fallback

България се стреми да влезе в еврозоната през 2024 г. и Европейската комисия ще продължи работата в подкрепа на тези усилия. Това заяви днес еврокомисарят по икономическите въпроси Паоло Джентилони на пресконференция.

Тази цел е постижима, ако всички изисквания бъдат изпълнени, добави той.

Oще по темата

По-рано днес ЕК отчете, че нашата страна остава да изпълни две от изискванията за въвеждане на общата европейска валута. Засега нашата страна не отговаря на показателите за стабилност на цените и за законодателство, изцяло съобразено с правилата на ЕС. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 2 години

Не приемем ли еврото 2024г. ни чака страшна инфлация!!!

26

ББ

преди 2 години

резидентО,кОпейкин и ниНова ще ви убедят ...мазно...да минем на рубли,пущиняка опита да рекетира ЕС и Света...обаче...го отнесоха...раша и лидер...,зависими от руските служби ни внушава,че еврото е нещо лошо...те държат ограбеното от нас в евра и долари...факти които всички знаете и разбирате!!!идете с рубли в която и да е банка или чейндж,моля и ще ви откажат рублите!!!така ще е следващите 200 г.,...поне!!!ако преди това Свободният не реши нещо по...Справедливо и Смело!!!Бог да пази Кралицата!!

25

ББ

преди 2 години

Еврото означава Свобода и Сигурност,разбираемо петата колана русуфили не одобряват...предпочитат си копейките...три поколения са обслужвали раша...и...нямахме телевизори...имаше канал 1 където само бкп-кгб ни спускаха опорки...сега можете да пътувате,да работите...да псувате Кирил Петков...с боко кротко,още държи бригади!да стачкувате за пари...незаработени...и да ви се дава...и да ви съветват да искате...още,лудост някаква,която ще ни донесе гибел като Народ!

fallback