27

Анонимен

преди 2 години

Не приемем ли еврото 2024г. ни чака страшна инфлация!!!

26

ББ

преди 2 години

резидентО,кОпейкин и ниНова ще ви убедят ...мазно...да минем на рубли,пущиняка опита да рекетира ЕС и Света...обаче...го отнесоха...раша и лидер...,зависими от руските служби ни внушава,че еврото е нещо лошо...те държат ограбеното от нас в евра и долари...факти които всички знаете и разбирате!!!идете с рубли в която и да е банка или чейндж,моля и ще ви откажат рублите!!!така ще е следващите 200 г.,...поне!!!ако преди това Свободният не реши нещо по...Справедливо и Смело!!!Бог да пази Кралицата!!

25

ББ

преди 2 години

Еврото означава Свобода и Сигурност,разбираемо петата колана русуфили не одобряват...предпочитат си копейките...три поколения са обслужвали раша...и...нямахме телевизори...имаше канал 1 където само бкп-кгб ни спускаха опорки...сега можете да пътувате,да работите...да псувате Кирил Петков...с боко кротко,още държи бригади!да стачкувате за пари...незаработени...и да ви се дава...и да ви съветват да искате...още,лудост някаква,която ще ни донесе гибел като Народ!

24

Асан

преди 2 години

Немам такава цел :)))

23

Анонимен

преди 2 години

Това е "Клубът на богатите" и не пускат бедни. Тримата финансови министри излъгаха отново. На "Клуба на богатите" пише "Затворено".

22

Анонимен

преди 2 години

Еврогосподарите започнаха с роммскките номера. По-добре да сме независими. "Клуба на богатите" ще ни използват за слуги.

21

Анонимен

преди 2 години

Най-жалката и смешна държава в Европа сме! - местен патриотар.

20

Анонимен

преди 2 години

България може пък да не иска да се присъединява

19

един

преди 2 години

Стига с това евро! Колко още по-бедни да станем? Или планът е да уморите от глад и студ пенсионерите, младите да избягат където могат и територията да стане буферна зона между изтока и запада?

18

Анонимен

преди 2 години

Ако приемем еврото ще ни е по добре, обаче след около 100 години мизерия и останало малко население другите ще са измрели от глад или избягали.

17

Анонимен

преди 2 години

Само дето българите не искат и няма да стане.

16

Анонимен

преди 2 години

ЕЗ е като Ваймарската република в по-голям мащаб. За чий ни е да влизаме в тази пирамида?

15

тъпчо

преди 2 години

анисия,какъв европейски съюз.какви правила?Този европейски съюз се разпада!За теб не зная,но аз не искам да съм на унизителното последно 27 място по жизнен стандарт

14

Анонимен

преди 2 години

Абе какво евро? Та после да плащаме втечнения газ от сащ и да строим нова Украина. Още 20 години така, пък после може да се замислим

13

Doko doko

преди 2 години

Те пък цените в Европа много стабилни особено сега

12

Анонимен

преди 2 години

Първо беше тройната коалиция,сега четворната, България става все по-разиденена ,отккато вървим по европейският път на развитие т.е. Брюксел и Рютеладия , с еврото сме тотално занулени като нация, ако ще и по 1000 на час да плащат, тва не се измерва с пари

11

Анонимен

преди 2 години

еврото да се приеме за 3-5 години са в софийска област пробно най-много, без това основно те имат интерес от международната търговия с европа, не да чакат пак на провинцията да ги крепи до самият си край щот тва са им смешните сметки

10

Анонимен

преди 2 години

Ооо, не! Надуха ми главата с това евро! На тая шантава коалиция никой нищо няма да даде, това е ясно от 1 година насам. Корекции, корекции, корекции и обещания.

9

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Поне да има една полза от възпитаниците на Харвард.

8

Анонимен

преди 2 години

И какво общо имаме с Великобритания, че да й следваме примера? Бивша империя ли сме, с безброй колонии и най-голямата от които да е най-силната държава на света? Икономика ли имаме като британската, пазари ли? Или сме една бедна държавица, постигнало и малкото, което успя последните години благодарение на ЕС? Как може да се сравнявате с империи. Ами нали, ако не е ЕС и НАТО Турция и Русия ще ни поделят за часове. Даже дни няма да са необходими. Помислете с тези глави, преди да ръсите глупости.