Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Реално Европейският съюз приближава предела на своите възможности с действията спрямо Русия. Това обяви дипломатически представител от групата, съобщи Euroactiv.

Дипломатът признава, че новите решения ще бъдат много трудно договорени.

Oще по темата
За това и групата доближава своя предел.

Страните имат сериозни противоречия относно вероятна забрана за руския петрол. Това обаче означава, че други следващи решения ще са още по-трудно постижими.

През тази седмица се проведе среща по темата. Основната идея беше да се убеди Унгария да подкрепи общите европейски решения.

Въпреки, че със страната е бил постигнат известен напредък, въпросът е все още много далеч от уточняване. На този етап няма вероятност за компромис.

Външните министри на ЕС ще търсят нови разговори за общо решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 1 година

И спред Вас дали има значение Путин дали е болен и кога ще умре , защото аз бих се притеснил повече КОЙ ще го ЗАМЕСТИ ?!

26

Анонимен

преди 1 година

Браво - Остава само да вкарате Европа активно и във войната , и Ви казах че други ще Ви достроят НЕдовършения Европарламент , тъй и тъй още е със скелето !

25

Анонимен

преди 1 година

До do 28Обиждаш човека, без той да те е обидил (уж си европеец)... Държавата не е, 2 ай-ти-та и Божков с Кирил... Тая маса (която не може да стане ай-ти или бизнесмен) ако не може си плаща сметките, ще те изнесе заедно с ПС-то на луната. Бай Тодор още преди 30 години даде формулата! Баланс на интереси!

fallback