Снимка: БГНЕС
fallback

Председателят на Съвета на ЕС Шарл Мишел при посещението си в Кишинев днес заяви, че се планира допълнителна военна помощ за Молдова.

27-те държави от блока проучват възможностите за оказване на по-голяма военна подкрепа на Молдова, включително за повече помощ при изграждането на въоръжените сили на страната, заяви Мишел на съвместна пресконференция с молдовския президент Майа Санду, предаде "Ройтерс".

Oще по темата
Той заяви, че това ще допълни помощта в областта на логистиката и киберзащитата, за която ЕС вече се е договорил. Мишел отказа да даде каквито и да било подробности, но заяви, че е изключително важно да се избегне всякаква ескалация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Мирослав

преди 2 години

От руското посолство са активирали троловете да подготвят общественото мнение. Явно и там руските джихадисти ще освобождават нещо или някой,които не иска да е приятел с тях. Молдова не е нападала никой,както и Украйна не е нападала Русия,греха им е,че пораснаха и казаха на пияните си приятели от махалата,че ще учат в университет и ще си променят средата. Това не хареса на кварталните пиянки и хулигани и решиха да ги тормозят и бият,защото вече не дружат с тях,а си имат други приятели.Това е исто

14

Русофил

преди 2 години

За всичко са виновни американците ,които от където са минали са унищожили и тревата.Путин не е *** и знае какво прави и защо го прави.Аман от русофобски настроения.Четете история!Опитайте се да научите уроците на историята!Никога България не бива да застава против Русия!Украинците не разбират ли че са заложници на интересите на клана Байдън.И кои са украинците- руснаци !Каква прилика с нашите македонци.

13

Анонимен

преди 2 години

Важното е гейтаците като чуят руска реч - да пълнят гащите , пък нека каквото искат да говорят и правят едногласните.

fallback