Снимка: БГНЕС
fallback

Трябва да ускорим процеса по интеграция на Западните Балкани. Това заяви еврокомисарят по съседството и разширяването Оливер Вархей по време на провеждащия се в София форум „ЕС среща Балканите“, на който политици и експерти обсъждат стъпките към засилване на регионалното сътрудничество и интеграцията в ЕС.

Войната ни показва, че нямаме време за губене. Нямаме и интерес да губим повече време. Икономическата криза и COVID-19 ни показва до какво може да доведе липсата на интеграция, заяви Оливер Вархей, цитиран от БТА.

Според него икономическите различия между ЕС и страните от Западните Балкани е едно от основните предизвикателства, което трябва да бъде преодоляно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 2 години

Според него икономическите различия между ЕС и страните от Западните Балкани е едно от основните предизвикателства, което трябва да бъде преодоляно. На *** и . Ние като сме в ЕС как живеем ве .

28

Ceupu - панaupu

преди 2 години

Да бяха натиснали Македония да свърши нещо по Договора за добросъседство, ако наистина искат да я пуснем! Вместо това натискат нас - e няма да им се получи! То е като да се качиш в асансьора и да натискаш "партер" и да искаш асансьора да те качи на 3-ти етаж. Няма да те качи, колкото и пъти да го натискаш грешното копче! Само 0лuroфpeн би продлжил да опитва! Чоплим семки и гледаме ceup!

27

Анонимен

преди 2 години

България = Путин = Орбан

fallback