29

Анонимен

преди 1 година

Според него икономическите различия между ЕС и страните от Западните Балкани е едно от основните предизвикателства, което трябва да бъде преодоляно. На *** и . Ние като сме в ЕС как живеем ве .

28

Ceupu - панaupu

преди 1 година

Да бяха натиснали Македония да свърши нещо по Договора за добросъседство, ако наистина искат да я пуснем! Вместо това натискат нас - e няма да им се получи! То е като да се качиш в асансьора и да натискаш "партер" и да искаш асансьора да те качи на 3-ти етаж. Няма да те качи, колкото и пъти да го натискаш грешното копче! Само 0лuroфpeн би продлжил да опитва! Чоплим семки и гледаме ceup!

27

Анонимен

преди 1 година

България = Путин = Орбан

26

Анонимен

преди 1 година

Путин блокира Македония ,чрез нашите политици.Направиха сериозна анти-Македонска медийна кампания и сега имат някакво оправдание пред хората в България,но не и пред ЕС и НАТО.

25

Анонимен

преди 1 година

Има едно бързо решение.Да се каже на нашите политици директно.Или избирате Путин или ЕС и НАТО.Като изберете Путин ще имате същите права като Русия.Ще висите пак за визи пред посолствата с дни за да изкарате някое евро.Не може да водите про -Путин политика ,а да сте членове на НАТО и ЕС.Същото да кажат и на Орбан.Как допускате това лицемерие?

24

Лека, полека нещата

преди 1 година

си отиват на бой. И без друго се видяло, че ЕС няма да просъществува още дълго. Ускорено приемане на Македония и Украйна няма да доведат до нищо друго освен до безконтролно наводняване на "цивилизована" Европа с незаконно оръжие. Ще започнат ежедневни терактове на религиозна, етническа и идеологическа основа. Положението ще стане нетърпимо и ще стане една хубава полу-гражданска, полу-международна война, в която всеки за каквато глупост се сети ще се включва на която си страна прецени.

23

Анонимен

преди 1 година

Кашите ги направиха нашите ,а не Македонските политици.Първо блокираха Македония без да кажат защо.След това измислиха едно,към което добавиха още едно и така всеки ден се увеличават условията.Това на всеки,който следи темата трябва да му е ясно.Истината е една,България блокира Македоня заради Путин и никой друг.Същото е причина да не достави оръжие за Украина.Та истината е ,че България може да бъде махната от ЕС и НАТО и ще се реши проблема.

22

Анонимен

преди 1 година

Историческа глупост е България да блокира Македония за членство в ЕС.По-голяма глупост от това няма. Е има една и това е културен център с име Иван(Ванчо Михайлов).България трябва да бъде освободена от Руско влияние.Дкоато го има това влияни ,нашите политици ще блокират Македония.ВМРО,БСП,ГЕРБ,ИТН са все партии на Путин в България.

21

Кой беше този?

преди 1 година

"Войната ни показва, че нямаме време за губене. Нямаме и интерес да губим повече време. Икономическата криза и COVID-19 ни показва до какво може да доведе липсата на интеграция", заяви Оливер Вархей !?!??? =) мисля, че трябва някой професор да ми обясни този каламбур. Но... намям време за губене! =) Тоя яргумент за времето обикновено се пуска, когато предстои да бъде направена някоя историческа глупост! :-Р

20

Анонимен

преди 1 година

Тоя неадекватен cме.шниk войната в Украйна ли тръгна да използва за извинение макетата да бъдат вкарани без да са изпълнили условията?

19

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да "ускорявате" докато макепитеците не си оправят кашите.

18

Анонимен

преди 1 година

Вероятно икономистът е Фукояма - либерален идеолог, написал книга за упадъка на икономиката и политиката, пълна с фактологически доказуеми лъжи.Приемам, не защото го прочетох в неговата книга - бедни са държавите, които имат слаби институции.А защо са слаби институциите ? Ами нали виждате какви "управляват"? Сигурни ли сте, че вие ги "избрахте"?Трябва да се затрие половината свят, за да има един несменяем хегемон.Бейдън -"Светът ще се промени и ние трябва да го оглавим!"Кой каза?

17

Bogito

преди 1 година

Украйна за Русия е като Македония за България. Украинците се държат по същия начин както Македонците с нас.

16

Анонимен

преди 1 година

За къде сте се забързали, бе, ненаситни!?От луната се вижда на какво заприличахме след "цивилизационния избор" на небългарите...Толкова просперираме, че даже ни искат да си дарим по една заплата, за да купим оръжие за требене на беззащитното население в Донбас и Луганск, да горят българи в профсъюзния дом в Одеса!!!Има много неща, за които много хора трябва да отговарят за постъпките си и ако това не стане, значи съществуването на подобен свят е безсмислица.

15

Анонимен

преди 1 година

Един икономист беше казал че края на капитализма неизменно води до фашистка диктатура от комунистически тип.Справка Китай

14

Анонимен

преди 1 година

ЕС по същество какво е , освен диктат на някакви нази наследници, това че стадото вярва в нещо което му се иска да е така, не промяна фактите

13

Ами ха де

преди 1 година

Да обяснят на северномакедонците да приемат по-бързо нашите условия, за да не се бави интегрирането им !

12

От никой

преди 1 година

До Ами Северна Македония е в НАТО, ама като гледам ЕС ще види през крив макарон!

11

Анонимен

преди 1 година

Видяхме резултатите от 15 години "интеграция"! Хайде стига, благодарим от сърце! Махайте се и то сега!

10

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

АТАКА СЪБИРАЙТЕ ГИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ