Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Важно е Европа да се сближи с Русия. Това обяви кандидатът за държавен глава на Франция Марин льо Пен, съобщи France Bleu.

Тя коментира, че има вариант Русия да потърси обединение с Китай. Льо Пен настоява тази тема да бъде разгледана.

Реално така ще се стигне до обединение на най-голямата страна с най-населената.

Oще по темата
Подобно обединение може да бъде избегнато чрез дипломация. Льо Пен смята, че Европа има нужда от партньорство с Русия. То може да гарантира стабилността на региона.

Тя припомни, че преди е критикувала руското правителство. Въпреки това смята, че трябва да се разгледа всеки вариант. Призова Европа да разбере реалността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Дедо Поп

преди 2 години

НЯМА да и позволят на ЛьоПенка да стане президент на Франция. За сега Макаронестия слугива добре и е послушен на Еврейския си господар. Няма смисъл да го сменят. кандидатурата на Льопен се толерира единствено за да припомня на Макарон че е заменим и да не се самозабравя . И Макарончо стриктно следва повелите на шефа. Затова и ще победи , с малка разлика от 6-7 % , както е прието при манипулирания вот за да не се усъмни някой ... ТАКА както приключват ВСИЧКИ гласувания при "Демокрацията" .....

72

...

преди 2 години

Хаха така е, нека се сближим с Русия и викам направо да им приемем корупционния модел - един цар, 100 боляра, и останалите крепостни селяни, дето са като зомбирани. А ако някой случайно се усети и пита защо се краде - в затвора или направо го почерпват с чай. Това искат всякакви такива балами като Льо Пен и Тръмп. В теория на пропагандата отдавна са им дали имена на тези - Полезен Ид*иот.

71

До 66

преди 2 години

Дай ми процентно съотношение на това, което си написал и ще видиш, колко си далеч от истината. Макар, че сам си я прозрял - отиват на запад да учат, да си харчат парите на екскурзии. Ако лятото ти не можеш да отидеш на море, няма да умреш, нали? И ако няма как на Черно, ще намериш алтернатива на друго море.Е, и Европа ще търси алтернативи на нещата от Русия - ще ги купува от САЩ на 3ни и нагоре цени ;)

fallback