Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Федерални агенти от САЩ и испанската гражданска гвардия тази сутрин са направили проверка на яхта на виден руски магнат, съобщи Ел Паис.

Яхтата е собственост на Виктор Векселберг. Намира се на пристанището на Палма Де Майорка. Яхтата носи името "Танго" и плава под флага на островите Кук. Дълга е 78 метра и се оценява на 120 млн. долара.

Oще по темата

Векселберг е известен като близък сътрудник на руския държавен глава Владимир Путин. Оглавява конгломерата "Ренова груп". Неговите активи в САЩ са замразени, а на американските компании е забранено да работят с него. Преди той е има зелена карта, като притежава имоти в Ню Йорк и Кънектикът.

Той беше един от разпитваните по предполагаемото руско влияние на изборите в САЩ, които бяха спечелени от Доналд Тръмп преди шест години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 2 години

Руските олигарси са свързани черва с българските. Краде се от енергетика та до жито, вино, буркани , компоти, тенекии млечни продукти, боб, леща, консерви. Всичко за Болшая и Магучая. За простаците остава *** и тук там нещо качествено но от самостоятелни частници

6

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

И Двете Яхти на Роман Абрамович на стойност 1 Милиард , са в Турция - Анталия , и никой не може и с Поглед да ги докосне, Кой Разбрал - Разбрал , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

5

jygyjgy

преди 2 години

Така като гледам май евреите нещо са се счепкали по между си

fallback