Снимка: Dusan_Cvetanovic/Pixabay
fallback

ЕС разработва нови антируски санкции, но те няма да засегнат енергийния сектор и ще бъдат наложени с оглед да е трудно да бъдат заобиколени. Това заяви днес еврокомисарят по икономиката Паоло Джентилони.

"На първо място работим върху това да ограничим възможностите за заобикаляне на тези санкции", посочи той.

В отговор на инвазията на Русия в Украйна Западът въведе лични и секторни антируски санкции, включително засягащи държавния дълг и банковия сектор на федерацията, а много частни фирми решиха да замразят дейността си в Русия или изцяло да се оттеглят от руски проекти и да се откажат да инвестират в тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Анонимен

преди 2 години

Вола, когато Рйе си сипва върху врата

64

Ззасзф

преди 2 години

Интересно как Европа и Америка са направили Индустриална революция, докато руските крепостни са ядели трева...Трябва пълно енергийно и търговско ембарго, за не настане трета световна . А Западът е безкрайно виновен , че създаде триглавата ламя - Рф, Китай и Индия. Но да не споменавам, че индийските *** няма как да плащат на Путин завишените цени на нафтата и ще трябва да я дава за 10- 20 долара.

63

АХА,

преди 2 години

Няма ли кой да я постави на мястото онази Фон ЛайнАРЕН! да върви да става селска акушерка някъде, може би ще е по -полезна. А може и това да не може да прави като хората!

fallback