Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Националният железопътен оператор на Финландия обяви, че ще възобнови влаковете между Хелзинки и Санкт Петербург, съобщи ТАСС.

Услугата е отново налична от днес.
Oще по темата
Това е по-малко от седмица след първоначалното й спиране. Операторът преустанови железопътните връзки между двата града преди пет дни. Така тотално беше ограничен обществения транспорт до ЕС за руснаците.
 
Решението е дошло след ограниченията, които Великобритания въведе за руските железници. В последствие се оказа, че те не се отнасят за договорите с финландския оператор. ЕС вече забрани навлизането на самолети на руски авиокомпании в неговото въздушно пространство.
 
Руските фирми обаче са успели да намерят определени варианти, за да провеждат своите полети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 2 години

е русия е 1 вия най голям износител на пшеница в света , кой ще страда

32

Дръж така

преди 2 години

100капаняко, по- добре погледни цените в кочинаха в която живееш сега в момента, без война, без мор, най- високите в ЕС. Поклук скахан.

31

Анонимен

преди 2 години

"Санкциите ще ударят РФ с цялата си сила някъде след 5 месеца. До тогава Путин може да се прави на велик. Вече всички цени на храни скочиха с пъти и продължават да се вдигат." __________________ Аааа да, те щото в Европа не се. С "малката" разлика, че ние в Европа сами си го набутахме да се.

fallback