Снимка: БГНЕС
fallback

Европейската комисия разреши срокът за оценката на българския план за възстановяване и развитие да бъде удължен с още един месец, съобщи БНР.

Искането бе внесено вчера, когато изтичаше второто по ред удължаване. След това решение се очаква оценката по плана да бъде дадена на 15 март.

Oще по темата

Преди около 10 дни премиерът Кирил Петков обяви пред Народното събрание, че в Комисията е изпратен нов вариант на плана и уточни, че в него са ревизирани секторни политики в енергетиката заради зависимости, свързани с доставките на газ и напрежението между Русия и Украйна.

В началото на декември тогавашният вицепремиер по управление на европейските средства Атанас Пеканов съобщи, че Комисията има 43 забележки по документа, две от които сериозни. Той поясни, че те са свързани с енергетиката и върховенството на закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 2 години

Притискат ни немците, наместили се и ръководещи ЕНП, ЕК, ЕП, СЕ да се съгласим с влизането на РСМ в ЕС и да върнем крадливата партия на пожарникаря на власт. Манфред Вернер и Урсула фон дер Лайен превзеха Европа без война! И не крият своето желание Германия отново да бъде над всички. Струва ми се, че Франция и близките по език с нея народи няма да търпят това. ВБр вече напусна ЕС. Държави от Източна Европа се надигат. И това изискване задължително членство в НАТО преди влизане в ЕС

8

българина

преди 2 години

ще го удължават докато не закрием държавния тец 2 и не преустроим американските с шистак и докато не потурчим белене за сметка на щатски шетни

7

Анонимен

преди 2 години

Аз и сега мога да я дам - Слаб 2! Да махнеш строежа на нови метролинии, за сметка изграждане на гигантска батерия....ку ку има ли пилот в самолета?

fallback