9

Анонимен

преди 2 години

Притискат ни немците, наместили се и ръководещи ЕНП, ЕК, ЕП, СЕ да се съгласим с влизането на РСМ в ЕС и да върнем крадливата партия на пожарникаря на власт. Манфред Вернер и Урсула фон дер Лайен превзеха Европа без война! И не крият своето желание Германия отново да бъде над всички. Струва ми се, че Франция и близките по език с нея народи няма да търпят това. ВБр вече напусна ЕС. Държави от Източна Европа се надигат. И това изискване задължително членство в НАТО преди влизане в ЕС

8

българина

преди 2 години

ще го удължават докато не закрием държавния тец 2 и не преустроим американските с шистак и докато не потурчим белене за сметка на щатски шетни

7

Анонимен

преди 2 години

Аз и сега мога да я дам - Слаб 2! Да махнеш строежа на нови метролинии, за сметка изграждане на гигантска батерия....ку ку има ли пилот в самолета?

6

Реалист

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо, тяхното не се губи! Те вече са разхвърляли "порциите", па ако ще и след десет години да пуснат парите, тяхното не се губи ! Дреме им за България! Я виж ,колко са "готини" като се погледнат в огледалото!

5

Наблюдател

преди 2 години

Трудно се усвояват (крадат) толкова много средства на веднъж. Всеки иска да намаже дебело филията, но трябва да се съобразяваме и с зелените щуротии на ЕС и някакво си върховенство на закона. Иначе Кирето, Асенчо и менторите им от БСП/ДС вече са разпределили процентите комисионна от заемите заложени в "бюджета на растежа". Жална ни майка!! Не апартаменти и биткойни, само Терминал 2 може да ни спаси.

4

Мишо

преди 2 години

По добре да кажат защо решиха да ни прецакат с цените на тока и пускането на свободния пазар на електроенергия?! Народа за сега още диша ама като отменят мораториума, който не могат да стискат вечно. Цените и за битовите потребители ще излетят в космоса.Защо никой не говори за това, за това че сме обречени на гладна смърт! Държавата плаща сега компенсации, а защо да пълним джоба на евро чиновниците с български пари????!!!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Искат 70% надупкани иначе никакви пари, ама по-добре да седим бедни и живи.

2

Мишо

преди 2 години

Няма как да съживиш мъртвец! Никой не се интересува от силна България.

1

Пич

преди 2 години

С други думи пари - нанайци. Ще видите, ама следващия път. А в момента се справяйте с кризата сами. Блъскайте работещите с повече данъци и осигуровки. Може да теглите и още заеми.