Снимка: Pixabay
fallback
Майка преби до смърт 2-годишната си дъщеря в Хърватия. Пред клиниката за детски болести в Загреб граждани от снощи палят свещи и оставят цветя и плюшени играчки в памет на починалото момиченце, съобщи Макфакс.
 
Министърът на здравеопазването Вили Берош, заяви, че органите на детето ще бъдат дарени.
 
"Съществува определена утеха, че момиченцето ще намери своя покой във вечността и с трансплантация ще даде живот на други хора", каза Берош.
 
От полицията уточниха, че майката е нанесла смъртоносни удари по главата на момиченцето. В резултат на тях детето по-късно е починало.
 
Хърватските медии съобщиха, че на родителите е определен предварителен арест от един месец. Майката, на 24 години, може да получи присъда до 15 години затвор, а 27-годишният баща може да лежи 8 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Абсолютно, аз си живея с жената без деца. Когато сме готови, тогава. В точно този период е наистина пълен кошмар да имаш деца, съдя по други. Трябва да се ходи на един куп прегледи, да се поставят ваксини, във всеки един момент може да остане сирак, пълна несигурност.

13

Анонимен

преди 3 години

Сто процента бащата я тормози. Винаги излиза така. И тя понеже е тъпаквачка, на първо място, защото е е хванала с някакъв агресивен мухъл, си го изкарва на детето. А, разбира се, ситуацията много помага. Хора масово полудяват или изпадат в зле прикрита депресия.

12

Анонимен

преди 3 години

Еми като не спира да реве какво да го прави? Хората имат нужда от почивка. Това нон-стоп реване 2 години идва до гуша и да човек му писва. Не можаха човешките деца да са нормални, като котенцата и кученцата - тихо да си кротуват и да си играят, а то 10 години все подире му да вървиш. Мъка си е.

fallback